رهایی از سردرگمی شغلی با دوره جامع طراحی مسیر شغلی

05cd561c30ce09371833d5f2a171bd66_1200x628__1___1_-removebg-preview

مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا؟ مقایسه جامع برای انتخاب بهتر

مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا
4.7/5 - (15 امتیاز)

مهاجرت برای بسیاری از ما ایرانیان یک مسیر پرچالش اما پرامیده. آلمان و کانادا دو مقصد محبوب برای مهاجرت به شمار می‌آن که هر کدوم مزایای خاص خودشون رو دارند. به نظر شما مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا ؟ این دو کشور به دلیل شرایط اقتصادی مناسب، سیستم‌های مهاجرتی کارآمد و کیفیت زندگی بالا، مورد توجه بسیاری از کسانی هستش که قصد مهاجرت دارند.

در این مقاله، به مقایسه شرایط زندگی، فرصت‌های شغلی، سیستم آموزشی و دیگر مزایای این دو کشور می‌پردازیم و بررسی می‌کنیم که برای ایرانیان مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا.

مهاجرت به آلمان بهتر است یا کانادا

ویژگی‌های زندگی در آلمان

برای مهاجرت به هر کشوری مهمه که از یه سری اطلاعاتی که با هدفمون مرتبط هستش رو به دست بیاریم. مثلا اگر هدفمون از مهاجرت ادامه تحصیله، باید یه سری نکات مهم و اصلی رو در ارتباط با اون هدف جمع‌آوری کنیم.

 برای خیلی از دانشجوها، آلمان مقصدی جذاب محسوب میشه چون علاوه بر تحصیل عالی، فرصت‌های شغلی خوبی هم بعد از فارغ‌التحصیلی وجود داره.

مهم‌ترین نکته درباره دانشگاهای دولتی آلمان اینه که رایگانن یا هزینه خیلی کمی برای هر ترم یعنی باید بپردازی. این خودش یک از دلایلیه که خیلیا بین آلمان یا کانادا، آلمان رو انتخاب می‌کنن.

 همینطور، در کنار دانشگاه‌های معتبر، آلمان به خاطر داشتن امکانات پژوهشی فوق‌العاده، مکانی عالی برای دانشجویانی هست که دنبال تحقیق و نوآوره هستن.

مهاجرت تحصیلی به آلمان بهتر است یا کانادا

برای رشته‌هایی که به زبان آلمانی تدریس می‌شن، معمولاً باید مدرک زبان آلمانی مثل TestDaF یا DSH رو داشته باشی. البته برای خیلی از رشته‌ها هم به زبان انگلیسی درس داده میشه و اون‌وقت نیاز به مدرک زبان انگلیسی (مثل آیلتس یا تافل) داری.

 بعد از آماده کردن مدارک زبانت، برای اقدام کردن نیاز به رزومه و انگیزه‌نامه خوب داری همچنین بعضی دانشگاه‌ها ممکنه امتحانات ورودی هم برگزار کنن، ولی در کل روند پذیرش به نسبت شفاف و منظم هست.

برای پذیرش در دانشگاه‌های آلمان باید مدارک مختلفی رو آماده کنی. معمولاً به مدرک دیپلم یا پیش‌دانشگاهی نیاز داری و باید نمراتت هم خوب باشه.

آلمان توی بعضی رشته‌ها خیلی مشهور و معتبره. مخصوصا چون کشور صنعتی‌ایه رشته‌هایی مثل مهندسی، پزشکی، علوم کامپیوتر و فنی و حرفه‌ای واقعاً در این کشور طرفدار زیادی دارن.

 به‌خصوص رشته‌های مهندسی مثل مهندسی مکانیک، برق و خودرو در آلمان از نظر علمی و صنعتی خیلی پیشرفته‌ان.

 رشته‌های دیگری مثل علوم طبیعی، شیمی، و اقتصاد هم در دانشگاه‌های آلمان خیلی قوی تدریس می‌شن. برای افرادی که دنبال تحصیل توی رشته‌های تخصصی هستن، آلمان انتخاب بسیار خوبی میتونه باشه.

یکی از مزیت‌های بزرگ تحصیل در آلمان، هزینه‌های پایینشه.

در بسیاری از دانشگاه‌ها، حتی برای دانشجویان بین‌المللی، هزینه‌های تحصیل، رایگان یا خیلی کمه. البته این قضیه برای دانشگاه‌های دولتی صادقه و دانشگاه‌های خصوصی ممکنه هزینه‌های بیشتری داشته باشن.

 به‌طور کلی، هزینه‌های تحصیل در آلمان می‌تونه از ۵۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو در هر ترم متغیر باشه. علاوه بر این، باید هزینه‌های زندگی مثل مسکن، خوراک، حمل‌ونقل و بیمه رو هم در نظر بگیری که بسته به شهری که توش زندگی می‌کنی، این هزینه‌ها متفاوت هستش.

آلمان یکی از بهترین بازارهای کار برای فارغ‌التحصیلان بین‌المللیه. چون این کشور به‌طور مداوم در حال رشد اقتصادیه و در خیلی از زمینه‌ها مثل مهندسی، فناوری، پزشکی و صنعت به نیروی کار متخصص نیاز داره.

علاوه بر این، دولت آلمان برای جذب نیروهای خارجی شرایط مناسبی فراهم کرده و کار پیدا کردن در آلمان با توجه به نیاز زیاد بازار به افراد متخصص، کار سختی نیست. به‌خصوص اگر زبان آلمانی رو هم بلد باشی، فرصت‌های شغلی خیلی بیشتری پیدا می‌کنی. اگر هم تحصیلات دانشگاهی نداشته باشی، آلمان برای کارآموزی(آوسبیلدونگ) و فنی هم بازار کار خوبی داره. به‌طور کلی، بعد از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌های آلمان، می‌تونی شغل‌های خوب و با حقوق بالا پیدا کنی.

مهاجرت تحصیلی به آلمان

آوسبیلدونگ (آموزش حرفه‌ای) توی آلمان یکی از محبوب‌ترین روش‌های ورود به بازار کاره. همچنین خیلی محدودیت سنی خاصی نداره و شما از 18 سالگی تا 30 سالگی می‌تونی براش اقدام کنی. حالا اصلا توی آوسبیلدونگ چی کار می‌کنن؟

آوسبیلدونگ به دانشجوها اجازه میده که علاوه بر یادگیری تئوری در مدرسه یا دانشگاه، به صورت عملی هم در یک شرکت یا سازمان کار کنند.

به‌این‌ترتیب، دانشجوها هم تجربه کاری پیدا می‌کنن و هم از همون اولش درآمد ماهیانه دارن که از 700 تا 1800 یورو متغیره.

این نوع آموزش در 300 رشته‌ مختلف مثل برق، مکانیک، کامپیوتر، طراحی و بهداشت در دسترسه.

 از اونجایی که آلمان به‌طور جدی به مهارت‌های فنی اهمیت میده، آوسبیلدونگ یه راه عالی برای کسانیه که می‌خوان بدون اینکه نیاز به تحصیل طولانی‌مدت داشته باشن، وارد بازار کار بشن. یه مزیت دیگه اینه که بعد از اتمام دوره آوسبیلدونگ، شانس بالایی برای استخدام دائم در همون شرکتی که آموزش دیدی داری.

برای اقدام آوسبیلدونگ شما نیاز به رزومه، انگیزه‌نامه خوب، دیپلم با نمرات بالا و از مهم‌تر، مدرک B2 زبان آلمانی دارید.

به این نکته حتما توجه داشته باشید که هر چی سنتون بالاتر باشه، نیاز به رزومه قوی‌تری دارید چون شما در اصل قراره توی یه شرکت کار بکنید و نیروی جوون‌تر اولویت بیشتری براشون داره.

آلمان به عنوان یکی از کشورهای پیشرفته اقتصادی در اروپا، درآمد بالایی برای شاغلین در اکثر رشته‌ها داره. البته میزان درآمد بستگی به نوع شغل، تجربه کاری، محل کار و سطح زبان هم داره.

به‌طور کلی، متوسط حقوق ماهیانه در آلمان بین ۳۵۰۰ تا ۴۵۰۰ یورو متغیره. برای شغل‌های حرفه‌ای و تخصصی مثل مهندسی، پزشکی، و فناوری اطلاعات، این میزان می‌تونه خیلی بیشتر بشه.

علاوه بر این، هزینه‌های زندگی در آلمان نسبت به درآمد، متعادل و منطقیه. این به این معنیه که در مجموع می‌تونی با کار در آلمان زندگی خوبی داشته باشی و به راحتی هزینه‌های خودت رو بدون این‌ که تحت فشار اقتصادی باشی پوشش بدی.

بیشتر بخوانید: مهاجرت برنامه‌ نویس فرانت‌ اند به آلمان

زبان آلمانی در آلمان زبان رسمی و اصلیه و برای زندگی روزمره و کار در این کشور، آشنایی با این زبان خیلی مهمه. البته در خیلی از شرکت‌ها و دانشگاه‌ها، زبان انگلیسی هم به عنوان زبان کاری استفاده میشه و خیلی از مردم هم به زبان انگلیسی مسلط هستن. اما برای پیدا کردن شغل‌های بهتر و داشتن ارتباط راحت‌تر با مردم و محیط کار، تسلط به زبان آلمانی می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه.

برای پذیرش در دانشگاه‌های آلمان هم معمولاً به مدرک زبان آلمانی مثل TestDaF یا DSH نیاز داری. برای رشته‌های انگلیسی‌زبان هم داشتن مدرک زبان انگلیسی مثل آیلتس یا تافل ضروریه.

در کل، داشتن مدرک زبان آلمانی می‌تونه به‌ویژه در زندگی روزمره و درک بهتر فرهنگ آلمان خیلی بهت کمک کنه.

هزینه‌های زندگی در آلمان به نسبت کیفیت زندگی و خدماتی که ارائه می‌ده، معقول و منطقیه. البته این هزینه‌ها بستگی به شهری که در آن زندگی می‌کنی داره.

برای مثال، زندگی در شهرهای بزرگ مثل مونیخ، فرانکفورت یا برلین معمولاً هزینه‌های بالاتری داره، اما در شهرهای کوچکتر این هزینه‌ها منطقاً پایین‌تره.

به‌طور کلی، هزینه‌های ماهیانه زندگی شامل اجاره خانه، خوراک، حمل‌ونقل، بیمه و سایر هزینه‌های شخصی میشه. اجاره خانه می‌تونه از ۴۰۰ یورو در ماه شروع بشه و تا ۱۲۰۰ یورو یا بیشتر هم بره. در کل، هزینه‌های زندگی برای یک نفر در آلمان می‌تونه حدود ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ یورو در ماه باشه که بسته به سبک زندگی و شهر محل اقامت فرق می‌کنه.

ویژگی‌های زندگی در کانادا

تا اینجا ویژگی‌های زندگی در آلمان رو با هم بررسی کردیم. در این بخش از مقاله می‌ریم سراغ ویژگی‌های مربوط به مقصد دوم، یعنی کانادا.

تحصیل در کانادا یکی از محبوب‌ترین مقاصد برای دانشجویان بین‌المللیه. این کشور به دلیل دانشگاه‌های معتبر، کیفیت بالای آموزش و محیط چندفرهنگی خودش، مقصد جذابی برای تحصیل به شمار میاد. دانشگاه‌های کانادا در رتبه‌بندی‌های جهانی مقام‌های خوبی دارن و تحصیل در این کشور اعتبار زیادی داره.

رشته‌های مختلفی در این کشور تدریس میشن، اما رشته‌هایی مثل مهندسی، علوم کامپیوتر، پزشکی، حقوق و علوم اجتماعی بیشتر از بقیه مورد توجه دانشجوها قرار دارن.

مهاجرت به کانادا بهتره یا آلمان

برای پذیرش در دانشگاه‌های کانادا، معمولاً باید مدارک تحصیلی قبلی خودت رو به همراه یک سری مدارک تکمیلی مثل ریز نمرات، توصیه‌نامه و گاهی یک انگیزه‌نامه ارسال کنی. همچنین باید از تاریخ شروع دانشگاه‌ها و ددلاین‌هاشون مطلع باشی که چه زمانی شروع به اپلای کنی.

حداقل از شش ماه قبل از شروع ترم باید کاراتو انجام بدی تا اون موقعی که می‌خوای بتونی شروع به تحصیل کنی.

 به‌علاوه، دانشجویان بین‌المللی معمولاً به مدرک زبان انگلیسی (آیلتس یا تافل) یا فرانسوی (TEF) نیاز دارن.

به طور کلی دانشگاه‌های کانادا آزمون ورودی ندارن ولی خب همیشه استثنائاتی هم هست. در کل بیشتر پذیرش‌ها بر اساس نمرات قبلی و سوابق تحصیلی انجام میشه.

اگر برای رشته‌های تخصصی مثل پزشکی یا حقوق اقدام می‌کنی، ممکنه شرایط پذیرش پیچیده‌تر بشه.

کانادا در خیلی از رشته‌های تحصیلی جایگاه خوبی داره. مهم‌ترین رشته‌های تحصیلی در کانادا شامل مهندسی (به‌خصوص مهندسی کامپیوتر و برق)، علوم کامپیوتر، پزشکی، داروسازی، و رشته‌های مرتبط با بهداشت و درمان هستند. همچنین، رشته‌های علوم اجتماعی، حقوق، اقتصاد، و تجارت هم بسیار محبوب و دارای بازار کار خوبی در کانادا هستند.

در کنار این رشته‌ها، کانادا در زمینه‌های تحقیقاتی و علمی هم قوی عمل کرده و برنامه‌های تحصیلی بسیاری در این زمینه‌ها ارائه می‌ده.

 به‌طور کلی، فرصت‌های شغلی پس از فارغ‌التحصیلی در رشته‌های مهندسی، پزشکی و فناوری اطلاعات در این کشور بسیار عالیه.

بیشتر بخوانید: صفر تا صد مهاجرت با رشته داروسازی

هزینه‌های تحصیل در کانادا برای دانشجویان بین‌المللی نسبت به برخی کشورهای دیگه مثل آلمان خیلی بالاتره. در کل هزینه‌ها بستگی به رشته تحصیلی، دانشگاه و موقعیت جغرافیایی دانشگاه داره ولی به‌طور میانگین، هزینه تحصیل برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در کانادا بین ۷۰۰۰ تا ۲۵۰۰۰ دلار کانادا در سال متغیر است. رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی، و داروسازی معمولاً هزینه‌های بالاتری دارن.

علاوه بر هزینه تحصیل، باید هزینه‌های زندگی مثل مسکن، خورد و خوراک، بیمه و حمل‌ونقل رو هم در نظر بگیری.

به‌طور کلی، هزینه‌های زندگی برای یک دانشجوی خارجی در کانادا حدود ۱۰,۰۰۰ تا ۱۵,۰۰۰ دلار کانادا در سال میشه که بسته به شهر و سبک زندگی ممکنه بیشتر یا کمتر باشه. این فاکتور مهمیه که بتونیم تصمیم بگیریم مهاجرت تحصیلی به آلمان بهتر است یا کانادا

کانادا یکی از بهترین کشورهای دنیا برای پیدا کردن شغله.

این کشور به دلیل اقتصاد پایدار و در حال رشد، به نیروی کار ماهر و متخصص نیاز داره.

 کانادا در بسیاری از صنایع، به ویژه در فناوری اطلاعات، مهندسی، پزشکی، بهداشت، و خدمات مالی، فرصت‌های شغلی زیادی داره. از طرفی، دولت کانادا برنامه‌های مهاجرتی متنوعی برای جذب متخصصین و افراد با تجربه‌های مختلف داره که باعث شده این کشور مقصد جذابی برای شاغلین بین‌المللی باشه.

 همچنین، کار در کانادا به‌ویژه برای فارغ‌التحصیلان این کشور، بسیار راحت‌تره و می‌تونن پس از تحصیل به راحتی وارد بازار کار بشن. از اونجایی که کانادا برای تعادل بین زندگی شخصی و حرفه‌ای ارزش زیادی قائل است، محیط کاری این کشور معمولاً سالم و به دور از استرسه.

میزان درآمد در کانادا به‌طور کلی نسبت به بسیاری از کشورهای دیگه خوبه و در بعضی شغل‌ها، حقوق‌ها حتی از کشورهای اروپایی هم بالاتره.

برای افرادی که در بخش‌های تخصصی مثل مهندسی، پزشکی، و فناوری اطلاعات مشغول به کار هستن، درآمد ماهیانه می‌تونه به‌طور متوسط بین ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار کانادا باشه.

 شاغلین در صنایع خدماتی و تجاری معمولاً حقوق کمتری دارن، اما همچنان درآمد مناسب و شرایط کاری خوبی دارن. از سوی دیگه، هزینه‌های زندگی در کانادا متناسب با درآمدهاست و افراد می‌تونن به راحتی هزینه‌های زندگی خود رو پوشش بدن.

در کل، کانادا یکی از کشورهایی است که درآمد شغلی و سطح زندگی در آن به خوبی با هم تطابق داره.

کانادا دو زبان رسمی داره: انگلیسی و فرانسوی. بیشتر مردم کانادا به زبان انگلیسی صحبت می‌کنن، ولی در استان‌های کبک و برخی نواحی دیگر، زبان فرانسوی هم به‌طور گسترده‌ای استفاده میشه. بنابراین، یادگیری زبان انگلیسی یا فرانسوی یکی از پیش‌نیازهای مهم برای زندگی و کار در کانادا است.

 بیشتر برنامه‌های تحصیلی و شغلی به زبان انگلیسی برگزار می‌شن، بنابراین داشتن مدرک زبان انگلیسی مثل آیلتس یا تافل برای پذیرش در دانشگاه‌ها یا پیدا کردن شغل در کانادا ضروریه.

همچنین اینم مهمه که شما بدون مدرک زبان نمی‌تونید برید کانادا. پس فکر اینکه بدون مدرک و با پذیرش مشروط و چیزای این‌طوری به کانادا برید رو از سرتون بندازید بیرون و شروع به زبان خوندن کنید.

البته اگر قصد زندگی در استان کبک رو داری، باید زبان فرانسوی رو هم یاد بگیری، چون در این استان بیشتر افراد به فرانسوی صحبت می‌کنن. تسلط به یکی از این زبان‌ها نه تنها به پیدا کردن شغل کمک می‌کنه، بلکه در زندگی روزمره و تعاملات اجتماعی هم اهمیت زیادی داره.

هزینه‌های زندگی در کانادا بسته به شهری که در آن زندگی می‌کنید و سبک زندگی شما، متغیر است.

به‌طور متوسط، هزینه زندگی یک نفر در کانادا می‌تونه بین ۱۰,۰۰۰ تا ۱۵,۰۰۰ دلار کانادا در سال باشه. بزرگ‌ترین هزینه‌ها معمولاً مربوط به اجاره خانه است. در شهرهای بزرگ مثل تورنتو یا ونکوور، اجاره‌ها می‌تونن خیلی بالا باشند (حدود ۱۲۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار در ماه برای یک واحد آپارتمانی کوچک)، ولی در شهرهای کوچکتر مثل هالیفاکس یا ادمونتون، هزینه‌ها پایین‌تره.

علاوه بر اجاره خانه، هزینه‌های دیگر مثل غذا، حمل‌ونقل عمومی، بیمه و سرگرمی‌ها هم باید در نظر گرفته بشه. به‌طور کلی، اگر در کانادا زندگی می‌کنید، می‌تونید با درآمد متوسط به راحتی هزینه‌های خود رو پوشش بدید و از کیفیت بالای زندگی در این کشور لذت ببرید.

شباهت‌های زندگی در آلمان و کانادا

در این قسمت از مقاله سعی می‌کنیم به شباهت‌‌‌هایی که زندگی کردن در آلمان و کانادا به هم دارن بپردازیم.

کیفیت زندگی در آلمان و کانادا بسیار بالا هستش. هر دو کشور سیستم بهداشتی و آموزشی بسیارخوب دارن و امنیت اجتماعی توشون بالاست.

برای مثال سیستم حمل‌ونقل عمومی تو آلمان خیلی کارآمد و ارزونه. تو کانادا هم در شهرهای بزرگ مثل تورنتو و مونترال همینطوره.

کیفیت زندگی

 یه نکته خیلی مهم برای ما اینه که دوتاشون کشورهای مهاجرپذیرین، به همین دلیل اگر شغل مناسبی داشته باشی، کیفیت زندگی خوبی هم خواهی داشت.

حقوق دریافتی و دستمزدها در هر دو کشور بالاست و به همین دلیل بین کار و زندگی مردمشون تعادل وجود داره. یعنی هم یه زندگی استاندارد دارن و از حداقل‌های زندگی برخوردارن و در کنارش هم به تفریحاتشون می‌رسن.

یکی دیگه از شباهت‌ها اینه که مردم تو آلمان و کانادا به حریم خصوصی و حقوق فردی خیلی اهمیت می‌دن و فضای اجتماعی در هر دو کشور معمولاً خیلی دوستانه و محترمانه‌ست. یعنی اگر بخوایم بگیم، زندگی تو این دو کشور از نظر کیفیت و رفاه خیلی مشابه هم هست.

دانشگاه‌های هر دو کشور در سطح بالایی از نظر کیفیت آموزش و تحقیق قرار دارن. مثلاً دانشگاه‌های آلمان تو زمینه‌های مهندسی و علوم طبیعی خیلی معتبرن، مثل دانشگاه تکنیکال مونیخ (Technische Universität München) که در رتبه‌بندی‌های جهانی جایگاه بسیار خوبی داره.

در کانادا هم دانشگاه‌هایی مثل دانشگاه تورنتو (University of Toronto) و دانشگاه بریتیش کلمبیا
 (The University of British Columbia) در رشته‌های مختلف مثل پزشکی، مهندسی و علوم انسانی خیلی معروفن.

همچنین، تو هر دو کشور، فرصت‌های زیادی برای تحصیل در مقاطع بالا وجود داره و برای دانشجویان بین‌المللی هم برنامه‌های تحصیلی متنوعی هست.

یکی از شباهت‌های دیگه اینه که در هر دو کشور، دانشجویان بین‌المللی می‌تونن در حین تحصیل کار نیمه‌وقت پیدا کنن و نیازهاشون رو برآورده کنن.

تفاوت‌های زندگی در آلمان و کانادا

زندگی در هر کشوری ممکنه شباهتی به جاهای دیگه داشته باشه اما قطعا به دلیل فرهنگ‌های مختلف و موقعیت‌های جغرافیایی متنوع تفاوت‌های قابل توجهی هم داشته باشن. در این بخش تلاش می‌کنیم تا به مهم‌ترین تفاوت‌های زندگی در آلمان و کانادا بپردازیم.

کانادا واقعاً به عنوان یک کشور مهاجرپذیر شناخته می‌شه. دولت کانادا سیاست‌های باز و حمایتی برای پذیرش مهاجران داره و همیشه در تلاشه که افراد توانمند رو از کشورهای مختلف جذب کنه.

این کشور تنوع فرهنگی زیادی داره و مهاجران به راحتی می‌تونن در جامعه جا بیفتن.

آلمان هم مهاجرپذیر هست ولی ممکنه در بعضی مواقع برای مهاجران جدید در پیدا کردن کار یا پذیرش اجتماعی چالش‌های بیشتری وجود داشته باشه، مخصوصاً اگر زبان آلمانی رو خوب بلد نباشی ممکنه خیلی راحت نتونید توی جامعه جا بیفتید.

این نکته هم وجود داره که عمده جمعیت کانادا به غیر از افراد بومی، مهاجر بودن. اما در آلمان، دارای یه تاریخ و قدمت طولانی‌ای هستش و تعداد مهاجر کمتری داشته.

در کانادا، پروسه دریافت ویزا و اقامت معمولاً شفاف و مشخصه. روش‌های مهاجرتی برای افراد با پیش‌زمینه‌های مختلف وجود داره، مثل مهاجرت از طریق شغل، تحصیل یا سرمایه‌گذاری.

 در آلمان اما روند دریافت ویزا کمی پیچیده‌تر و محدودتره و بسته به نوع ویزا ممکنه به زمان بیشتری نیاز داشته باشه.

برای کسانی که به دنبال کار هستند، آلمان معمولاً نیاز به مهارت‌های خاصی داره که شاید برای همه راحت نباشه.

کانادا یکی از بزرگترین کشورهای دنیاست و از مناظر طبیعی بی‌نظیری برخورداره. از کوه‌های روکی گرفته تا دریاچه‌های بزرگ و جنگل‌های انبوه، کانادا بهشت کسانی هست که عاشق طبیعت هستن.

 اما مشکل بزرگی که داره فاصله‌ زیادش از ایران و اختلاف زمانی خیلی زیاده.

از طرفی، آلمان به نسبت کوچیک‌تره و بیشتر به دلیل تاریخ، فرهنگ غنی و شهرهای پیشرفته‌اش معروفه و این‌که به ایران نزدیک‌تره و امکان رفت و آمد رو برای ایرانیان آسون تر می‌کنه.

اگر به دنبال زندگی در دل طبیعت و فضاهای باز هستید، کانادا گزینه بهتریه، اما آلمان از نظر زندگی شهری و دسترسی به امکانات بیشتر، امتیازهای زیادی داره.

در کانادا، میزان مالیات ممکنه کمی بالاتر از آلمان باشه. نرخ‌های مالیات در استان‌های مختلف با هم فرق دارن و بستگی به این داره که کدوم استان رو به عنوان محل اقامت، تحصیل یا شغلتون انتخاب می‌کنید.

اما حقوق‌ها هم به طور کلی در کانادا خوبه و به نسبت هزینه‌های زندگی، شرایط مناسبی رو برای افراد فراهم می‌کنه.

 در آلمان هم حقوق‌ها به طور کلی قابل قبول هستند، اما ممکنه هزینه‌های زندگی در شهرهای بزرگ مثل مونیخ یا برلین کمی بیشتر باشه. همچنین در آلمان مالیات‌ها هم می‌تونه به صورت تدریجی بالا بره و بسته به درآمد فرد، مبلغ قابل توجهی از حقوقش رو در بر بگیره.

آب و هوای کانادا به طور کلی بسیار متنوعه و بستگی به منطقه‌ای داره که توش زندگی می‌کنید.

 در بیشتر مناطق کانادا زمستان‌های طولانی و سردی داره، به ویژه در مناطق شمالی و در شرق کشور. در مقابل، تابستان‌ها معمولاً معتدل و گرم هستند.

آلمان اما از نظر آب و هوا، کمی معتدل‌تر از کاناداست و بیشتر شبیه به ایرانه. در این کشور تابستان‌ها معمولاً گرم و زمستان‌ها سرده، ولی نه به شدت کانادا. اگر از برف و سرمای زیاد خوشتون نمیاد، شاید آلمان بیشتر به دردتون بخوره و بتونید تصمیم بگیرید که مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا.

نتیجه‌گیری: بالاخره مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا؟

همه ما می‌دونیم که مهاجرت یه تصمیم خیلی اساسی و بزرگ توی زندگی هستش. برای همین باید با دقت بالا تلاش کنیم تا اطلاعات لازم رو به دست بیاریم.

من توی این مطلب تلاش کردم تا مهم‌ترین اطلاعات درباره اینکه مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا رو بیان کنم تا بتونید راحت‌تر و منطقی‌تر برای مهاجرت به این دو کشور اقدام کنید.

اگر در این زمینه که مهاجرت به کانادا بهتره یا آلمان سوالی دارید یا مطلب تکمیلی‌ای دارید که می‌تونه به ما کمک کنه، خوشحال می‌شم با من در میون بذاریدشون.

اگر بین کانادا و المان مردد هستی و یا نسبت به آلمان تردید داری، مقایسه کانادا با انگلیس رو بخون شاید مقصدت تغییر کنه.

شاید فکر کنید مهاجرت کردن و پیدا کردن کار با مدارک تحصیلی درجات بالا مثل دکتری خیلی سخت باشه ولی مطلب پایین قراره کاملا نظرتون رو عوض کنه و کمکتون کنه که اطلاعات لازم رو دربارش به دست بیارید.

سوالات متداول

برای مهاجرت تحصیلی به آلمان چه مدرک زبانی نیاز دارم؟

برای مهاجرت تحصیلی به آلمان به یکی از مدارک زبان زیر نیاز داری:
Test DaF
DSH
Goethe-Zertifikat
Telc
ÖSD

برای تحصیل در دانشگاه یا آوسبیلدونگ آلمان چه مدرک زبانی نیاز دارم؟

دانشگاه: مدرک سطح C1 آلمانی
آوسبیلدونگ: مدرک سطح B2 آلمانی

چه مدرک زبانی برای مهاجرت به کانادا نیاز دارم؟

زبان انگلیسی: آیلتس یا تافل
زبان فرانسوی: مدرک TEF

مهم‌ترین شهر آلمان که بیشترین مهاجر ایرانی رو داره کدومه؟

شهر برلین

مهم‌ترین شهر کانادا که بیشترین مهاجر ایرانی رو داره کدومه؟

شهر تورنتو



کانال یوتیوب پادکست رادیو کارنکن
اینستاگرام پادکست رادیو کارنکن

1 دیدگاه برای “مهاجرت به آلمان بهتره یا کانادا؟ مقایسه جامع برای انتخاب بهتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *