رهایی از سردرگمی شغلی با دوره جامع طراحی مسیر شغلی

05cd561c30ce09371833d5f2a171bd66_1200x628__1___1_-removebg-preview

ایده برای رستوران زدن

ایده برای رستوران زدن
2.2/5 - (4 امتیاز)

ایده برای رستوران زدن در دسته‌ی ایده‌های هوشمندانه قرار دارد.

این روزها افرادی که قصد انتخاب شغل و یا تغییر شغل فعلی خود را دارند، به سمت مشاغل آزاد کشیده می‌شوند.

از بین مشاغل آزاد، ایده برای رستوران زدن طرف‌داران زیادی دارد.

ایرانیان، خوش‌ذائقه هستند و اگر شما آشپزی خوبی داشته باشید یا آشپزان خوبی را استخدام کنید، در صورت تمیز بودن رستوران‌تان، هیچ‌وقت بدون مشتری نمی‌مانید.

اگر بعد از تلاش‌های بسیار برای یافتن شغل مناسب‌تان به ایده رستوران داری رسیده‌اید، باید بگویم انتخاب خوبی کرده‌اید!

یکی از مشاغل پولساز در ایران، رستوران‌داری است.

برای راحتی بیشتر، با این مقاله همراه باشید تا چند ایده رستورانی را مورد بررسی قرار دهیم.

  1. فضای رستوران
  2. نوع غذا را انتخاب کنید.
  3. ایده برای رستوران زدن و بازاریابی آن
  4. سرویس‌دهی

ایده های رستوران داری طیف گسترده‌ای دارد.

از غذاهای خانگی گرفته تا غداهای محبوب، مشهور و متفاوت ملل‌های دور و نزدیک، همه و همه نشان‌دهنده‌ی طیف گسترده‌ی ایده رستوران ها است.

ایده رستوران

در این مقاله متوجه می‌شوید که پرورش ایده برای رستوران داری کار سختی نیست!

بیایید چند تا از ایده های رستوران داری را با هم بررسی کنیم.

1- فضای رستوران

گام اولی که باید برای ایده رستوران در ذهن داشته باشید، مکان رستوران است.

فضایی که شما برای تأسیس رستوران‌تان در نظر می‌گیرید، اهمیت بسیاری دارد.

اگر در منطقه‌ای باشید که رستوران‌های مشهور زیادی دارد، برای‌تان سخت است تا به موفقیت برسید.

دقت کنید که واژه‌ی “سخت” را به کار بردم! این یعنی هیچ چیز غیرممکن نیست!

بهتر است در ابتدا از مکان‌هایی شروع کنید که رستوران‌های کمتری دارد؛ البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که لازم نیست حتماً مکانی را خریداری یا اجاره کنید و در یک‌جا ثابت باشید.

می‌توانید با خرید یا اجاره‌ی کاروان‌های مخصوص، یک رستوران سیار به راه بیندازید.

حتی اگر هزینه‌ی خرید این کاروان‌ها را نیز ندارید، می‌توانید رستورانی مجازی داشته باشید.

به لطف فضای مجازی این روزها بسیاری از مشاغل می‌توانند تمام یا بخشی از فعالیت خودشان را به صورت مجازی انجام دهند و رستوران نیز از این قاعده مستثنا نیست.

2- نوع غذا را انتخاب کنید.

ایده رستوران داری

یکی از ایده های رستوران داری انتخاب نوع فعالیت است.

اینکه زمینه‌ی فعالیت خود را مشخص کنید، به شما کمک می‌کند تا دریابید به چه مهارت‌هایی نیاز دارید و یا باید چه آشپزانی با چه مهارت‌هایی را استخدام کنید؟!

غذای خانگی:

اولین انتخاب شما غذای خانگی است.

غذای خانگی همیشه محبوبیت دارد و اگر شما بتوانید غذایی بپزید که واقعاً خانگی و با کیفیت باشد، رقبا را پشت سرتان رها کرده‌اید!

غذاهای خارجی:

این روزها غذاهای خارجی از توجه ویژه‌ای برخوردارند.

اگر توانایی تبخ این دست غذاها را دارید، درنگ نکنید.

غذاهای نوآورانه:

شاید ایده‌های جدیدی در سر داشته باشید و شاید کمی بعد از کار رستوران داری ایده‌های جدیدی به ذهنتان برسد.

بدانید که داشتن یک منوی خلاقانه و متناسب با ذائقه‌ی ایرانی، شما را چندین پله به جلو پرتاب می‌کند.

3- ایده برای رستوران زدن و بازاریابی آن

هر ایده برای رستوران زدن که دارید، باید بدانید که تبلیغات و بازاریابی مراحلی هستند که باید آن‌ها را طی کنید.

با توجه به قدرت دنیای مجازی، پیشنهاد می‌کنم با تأسیس یک وب‌سایت و یا راه‌اندازی یک صفحه یا کانال در شبکه‌های اجتماعی کار بازاریابی خود را پیش ببرید.

همواره ایده‌های خلاقانه‌تری برای بازاریابی هست که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

ایده‌هایی نظیر چاپ لوگوی تبلیغاتی‌ بر روی ظروف یا تیشرت که هم هزینه‌ی زیادی در بر ندارند و هم تأثیر میدانی دارند.

4- سرویس‌دهی

ایده برای رستوران داری

چه در زمان ایده‌پردازی و چه بعد از به تحقق رسیدن ایده رستوران تان، باید تصمیم بگیرید که رستوران شما چه سرویس‌هایی را پوشش می‌دهد؟!

منوی بیرون‌بر:

سفارش‌گیری از طریق سایت‌ها یا اپلیکیشن‌های گوناگون و یا امکان بسته‌بندی و تحویل به مشتری در رستوران، جزو مواردی است که باعث می‌شود شما تحت هر شرایطی، حتی شلوغ بودن رستوران، امکان فعالیت داشته باشید.

امکان رزرو:

با توجه به نوع فعالیتی که برای رستوران‌تان انتخاب کرده‌اید، می‌توانید امکان رزرو میز برای مناسبت‌های گوناگون نظیر تولد یا سالگرد مشتریان خود داشته باشید.

حق با مشتری!

منویی را در نظر بگیرید که مشتری بتواند اقلام دلخواهش را به غذا اضافه یا کم کند.

این کار مشریانی را که خاص باشند و توانایی خوردن همه نوع غذایی را ندارند هم به رستوران شما می‌کشاند.

در نهایت …

مهم نیست که چه ایده‌ای در سر دارید؛ زیرا همیشه ایده‌هایی که بی‌نقص باشند به نتیجه‌ای اعجاب‌انگیز نمی‌رسند.

مهم نیست امکاناتی که دارید کافی نیستند؛ زیرا همیشه و برای همه کس همه‌ی امکانات فراهم نیست.

شروع کنید! شروع کنید و معجزه‌ی تلاش را ببینید.

بدرخشید …

مطالب مرتبطی که خواندن‌شان سودمند است.

حال که تصمیم‌تان برای راه‌اندازی رستوران قطعی است، بهتر است مراحل آن را بدانید.

اگر هنوز هم در رابطه با انتخاب‌تان دودل هستید، تصمیم‌تان را سبک و سنگین کنید.

تجربه‌ی رستوران داری دارید؟
ایده‌هایی دارید که از آن‌ها مطمئن نیستید؟
حرف‌هایتان را با ما به اشتراک بگذارید.



کانال یوتیوب پادکست رادیو کارنکن
اینستاگرام پادکست رادیو کارنکن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *