ما معمولاً برای ورود به یک شغل جدید نیاز به دانستن سوالات خلاقانه مصاحبه که از طرف کارفرماها مطرح و بررسی میشوند داریم.
همان طور که به چگونگی آماده شدن برای مصاحبه شغلی فکر میکنیم، باید در مورد سوالات دور از ذهن هم آماده باشیم.
همه ما تجربه هایی از مصاحه های شغلی داریم، چرا که ما تنها متقاضی نیستیم و رقیبهایی داریم، با پاسخ مناسب به سوالات میتوانیم از آنها پیشی گرفته و آن شغل را مال خود کنیم.
همه میدانیم که گاهی در شرایط سختی قرار میگیریم که باعث سردرگمی ما شده و با یک پاسخ اشتباه به سوالات خلاقانهای که مصاحبهگر میپرسد و یا با از دست دادن اعتماد به نفس خود آن موقعیت شغلی را از دست میدهیم.
نگران نباشید ما در اینجا به شما کمک میکنیم تا تعدادی از این سوالها را بررسی کرده، با فکر کردن به آنها و پیدا کردن پاسخهای مناسب آمادهگی لازم برای مصاحبه را پیدا کنید.
همین مطلب به شما کمک میکند تا با آرامش بیشتر به مصاحبه شغل مورد نظر خود بروید.
چون ما اینجا بهترین سوالات برای مصاحبه را آوردهایم و راه کارهایی دادهایم که شما با مطالعه آنها میتوانید آمادگی لازم را کسب کرده و به موفقیت برسید.
ما هم مثل شما در این شرایط بوده و میدانیم که شما دقیقا چه میخواهید.
فهرست سوالات خلاقانه مصاحبه
بهترین سوالات برای مصاحبه
در این قسمت میخواهم 6 سوال از سوالات متداول و پرکاربرد در مصاحبههای شغلی را به شما معرفی کنم و در مورد هر کدام با شما صحبت کنم.
همان طور که هم من و هم شما قبلاً در مصاحبههای شغلی شرکت کردهایم، احتمالاً این سوالات ممکن است برایتان آشنا باشند.
برایتان توضیح میدهم، که چهطور باید به آنها پاسخ دهید تا بیشترین نتیجه را بگیرید. پس همراهم باشید.
1- در مورد خودتان به من بگویید.
این سوال معمولاً اولین سوالی است که پرسیده میشود، در واقع یک نوع شروع گفتگو است، تا یخ دو طرف بشکند.
البته میتواند تا 80 درصد اطلاعاتی که مصاحبهگر از شخصیت و نوع بینش و این که چه قدر به شرایط و فرهنگ شرکت نزدیک هستید را بدهد.
پاسخ به این سوال نشان دهنده توانایی شما در فکر کردن سریع و همچنین آماده شدن برای مکالمات مهم و یک دفعهای در محل کار است.
یکی از اهداف این سؤال این است که شما را کمی فراتر از شخصیتتان در حین کار بشناسد، در واقع دنبال جنبههای شخصیتی شما میگردد.
این یک سوال استرسزا است. چرا که افراد خیلی دوست ندارند در مورد خودشان حرف بزنند. دقت کنید؛ یک رزومه که از قبل نوشتهاید الان روبروی مصاحبهگر هست و او دنبال چیزهای بیشتری در مورد شما است.
اطلاعاتی که از عکسالعملها و صحبتهای فیالبداههی شما به دست میآورد.
سعی کنید برای این سوال آماده باشید در مورد شخصیت خود در خارج از کار به طور کوتاه صحبت کنید، از علایق خود بگویید و از خاطرات کاری خوبی که دارید صحبت کنید.
سعی کنید حرفهایتان به هدف شرکت نزدیکتر، صادقانه و البته کوتاه باشد.
2- چرا شما بهترین گزینه برای این شغل هستید؟ (از سوالات خلاقانه مصاحبه هم میباشد)
یک سوال پر تکرار برای مصاحبه؛ که شاید حتی سوال خود شما هم باشد؟!
وقتی این سوال پرسیده میشود یک فرصت برای شما ایجاد شده تا بتوانید کاملاً خود را برای مصاحبهگر توضیح دهید. چرا که او میخواهد بداند آیا شما به قدر کافی خوب و عالی برای این شغل هستید یا نه؟
پس در پاسخ به این سوال در مورد مهارتها و ویژگیهای خود صحبت کنید و یک تصویر ذهنی از خود به مصاحبهگر بدهید.
سعی کنید کامل و مختصر بیان کنید و از بزرگنمایی بیش از حد پرهیز کنید.
3- چرا میخواهید شغل خود را ترک کنید (یا چرا ترک کردهاید)؟
یکی دیگر از بهترین سوالات برای مصاحبه را در اینجا با شما در میان میگذارم، چرا که آمادگی برای این سوال بسیار مهم است.
در درجهی اول شما باید پاسخهایی از قبل در ذهن آماده کرده باشید تا بتوانید جو مصاحبه را با وجود جواب دادن به این پرسش حتی اگر با درگیری و چالشهای بدی از کار قبلی خود استفا داده و یا اخراج شدهاید، را مثبت نگه دارید.
چون مهم است که تصویر ذهنی که برای مصاحبهکننده و مدیران آینده از خود میسازید موجه و مورد تایید باشد.
جلسه مصاحبه زمان و مکان مناسبی برای باز کردن سفره دلتان نیست و توضیحات زیاد و خیلی ریز از دلیل ترک کار شما میتواند به ضرر شما تمام شود.
لطفا حقایق را بگویید و از جوابهای کوتاه و شفاف استفاده کنید، دلیل خود را هر چه که هست به طور خلاصه و کوتاه، بدون اشاره به جزئیات بدهید.
توصیه ما به شما این است که بیشتر روی آینده متمرکز شوید. با توجه به تحقیقات خود از شرکت، در مورد چشم انداز آیندهی خود صحبت کنید و به داشتن پیشرفت در راستای اهداف سازمان تاکید کنید.
این تغییر شغل را یک فرصت برای تغییر و تحول بزرگ در زندگیتان توصیف کنید.
4- شرایط کاری دشواری که با آن روبرو بودهاید چیست و چگونه بر آن غلبه کردهاید؟
این سوال از دسته سوالاتی است که با پاسخ به آن چند هدف را روشن خواهید کرد. اول از همه نشان میدهد شما از پس کارهای سخت بر میآیید یا نه؟
معمولا شرایط سخت کار باعث میشود یکی حرفهایتر شود و یکی عقبنشینی کند. شما باید به گونهای پاسخ دهید که عکسالعمل شما در مواجه با شرایط خاص را نشان دهد.
با شناختی که از خود دارید و حتما بارها در موقعیتهای چالش برانگیز بودهاید، پاسخ دهید و بدانید که مصاحبهکننده از میان حرفهای شما شخصیت شما را استنباط کرده و مورد توجه قرار میدهد.
ضمناً برای مصاحبهگر مشخص میشود که شما از کدام دسته آدمها هستید.
شما باید نشان دهید که در مقابل تغییرات، شما هم تغییر وضعیت میدهید یا تدافعی عمل کرده و با آن کنار نخواهید آمد؟
حتما به موقعیتهایی که بودید فکر کرده و عکسالعملهای خود را به خاطر بیاورید، آنها میتوانند به شما بسیار کمک کنند.
5- حقوق درخواستی شما چه قدر است؟
این یکی از سوالاتی است که همیشه پرسیده میشود و شرکت در پی آن است که آیا میتواند خواسته شما را از لحاظ حقوق درخواستی برآورده کند یا نه؟!
حتما قبل از مصاحبه در مورد حقوقهای این سمت شغلی تحقیق کنید و یک محدوده قیمتی برای خود داشته باشید .
در صورتی که این سوال خیلی زود پرسیده شد، سوال را منحرف کنید و بگویید که باید بیشتر در مود این شغل بدانید تا بتوانید یک رقم مناسب با کار پیشنهاد دهید.
نکات زیر را در نظر داشته باشید:
– در صورت امکان از اعلام مبلغ دقیق به مدیر استخدام جداً خودداری کنید. مقدار تعیین شده میتواند این تصور را ایجاد کند که شما اهل مذاکره نیستید. سعی کنید محدوده قیمتی بدهید، مثلاً: بین 4 تا 6 میلیون
– اگر برای پاسخ به این سوال آماده نباشید میتواند منجر به پیشنهاد و ارائه حقوق بسیار کمتر از آنچه که لیاقتش را دارید، شود.
– برای جلوگیری از خارج شدن از لیست متقاضیان، از درخواست دستمزدی بسیار بالاتر از چیزی که عرف آن شغل است، خود داری کنید و خواستهای معقول داشته باشید.
6- آیا سوالی دارید؟
این سوال یکی از سوالاتی است که هم در سوالات متداول و هم سوالات خلاقانه مصاحبه قرار میگیرد.
معمولا در پایان گفتگوها مطرح میشود و هدف از آن تعیین دغدغههای فردی شما است.
پس شما باید در آن لحظه واقعا پاسخ مناسبی داشته باشید، یعنی حتماً سوال بپرسید.
در صورتی که سوالی نداشته باشید، کارفرما فکر میکند شما در مورد کار کنجکاو نیستید و یا حتی علاقهای به موضوع ندارید و این شانس استخدام شما را به شدت کاهش میدهد.
مراقب پرسشهای خود باشید این شما هستید که برای مصاحبه آمدهاید، نه مصاحبهگر و همچنین موضوع سوالات را با نهایت دقت انتخاب کنید.
چند پرسش سمی که نباید مطرح کنید:
- اگر شما درباره مزایا و مرخصی سوال بپرسید، نشان میدهد که شما فرد مناسبی برای اشتغال در استارتاپها نیستید و شما را فردی از زیر کار در رو و غیر منعطفی نشان میدهد.
- اگر نسبت به همکاری با دیگران یا کار کردن در یک محیط مشترک بیش از اندازه سوال کنید؟ این مساله میتواند نشان دهد شما در مهارتهای میان فردی مشکل دارید و احتمالا فردی منزوی هستید که در کارهای گروهی ضعف دارد.
- اگر در مورد مسائلی از قبیل پارکینگ خودرو یا وجود آبسردکن بپرسید، همین حالا مصاحبه را تمام شده بدانید و دنبال کار دیگری باشید.
خب پس نتیجه میگیریم که شما در پاسخ به این سوال باید کمی دید خود را بازتر کرده و بیشتر در مورد جزئیات سمت شغلی خود سوال کنید، در موررد این که چه طور میتوانید مفیدتر و موفقتر باشید.
بیشتر بخوانید: 15 قانون جامع برای مصاحبه کاری موفق
سوالات خلاقانه مصاحبه
تا اینجا در مورد تعدادی از سوالات متداول و همیشگی مصاحبههای شغلی صحبت کردیم و سعی کردیم بهترین سوالات برای مصاحبه را بیاوریم و ذهن را آمادهی مواجهه با آنها کنیم.
از این جا به بعد میخواهیم در مورد سوالات خلاقانه مصاحبه صحبت کنیم، سوالاتی که کمتر به موضوع شغل پرداخته و بیشتر شخصیت و مسائل شخصی شما را نشانه رفته و از دل پاسخهای شما قرار است خود واقعی شما را به مصاحبهگر نشان دهد.
بنابراین حسابی باید آماده باشید، هر کلمه؛ شما را به استخدام و یا رد شدن نزدیک میکند. پس در ادامه همراهم بمانید و جایی نروید.
1- چه چیزی شما را منحصر به فرد میکند؟ (از سوالات خلاقانه مصاحبه مهم )
آیا تا به حال در مورد منحصر به فرد بودن خود فکر کردهاید؟
اگر نه، بهتر است قبل از رفتن به هر مصاحبه شغلی به آن فکر کرده و خود را بهتر بشناسید. چرا که این خودشناسی ممکن است در استخدام، به شما کمک بزرگی کند.
به این فکر کنید چه ویژگیها و مهارتهای خاصی دارید که میتواند شما را خاصتر و نسبت به بقیه متقاضیها برجستهتر کند و توجه مصاحبهکننده و مدیران شرکت را به شما جلب کند.
چرا که دقیقا این سوال مشخص کننده این است که چه کسی قرار است استخدام شود؟ یک جور تیر خلاص برای مصاحبهکننده تا تصمیم خود را بگیرد.
پس ارزش دارد که در مورد آن فکر کرده و چند مورد را در خصوص خودتان آماده کنید تا زمانی که با این پرسش روبرو شدید دست پر باشید و المانهای کشف نشده خود را برای کارفرما نمایان کنید.
نشان دهید که چه ویژگیهای خاصی و چه مهارتهای منحصر به فردی در شما باعث میشود تا شما کاندیدای استثنایی این شغل باشید.
یک راهنمایی برای این نوع سوالات خلاقانه مصاحبه
حتما قبل از رفتن برای مصاحبه در مورد شرکت و شغل مورد نظر تحقیق کنید و اهداف سازمانی شرکت را شناسایی کنید و روی قابلیتهایی که شرکت را به اهداف خود نزدیکتر میکند تمرکز کنید و در خود دنبال ویژگیهایی در همین راستا باشید .
توجه
در ویژگیهای منحصر به فرد خود اغراق نکنید و حتما صداقت را در اولویت کارها قرار بدهید تا بعد دچار مشکلات متعدد نشوید؛ چرا که بعد از استخدام در شرکت باید بتوانید موقعیت خود را حفظ کرده و در کار خود پیشرفت کنید.
2- تجربیاتتان چگونه شما را آمادهی ایفای این نقش میکند؟
یکی از سوالات مورد علاقه کارفرماها که از بهترین سوالات خلاقانه مصاحبه هم هست، را در اینجا آوردهایم که میتوانید به عنوان نقطه عطف مصاحبه از آن استفاده کنید و خود را پر رنگ کنید.
هدف از پرسیدن این سوال این است که تحصیلات و هر آنچه که شما تا به حال در شغلهای خود انجام دادهاید چه قدر به درد این شرکت خواهد خورد و شما چه قدر خود را در بهبود اوضاع و پیشرفت این شرکت مفید میدانید .
یک پرسش زیرکانه که شما هم باید با آمادگی و اسلحه پر در جلسه حضور داشته باشید و هر چیزی که شما از خود بگویید برای شما امتیاز مثبت یا منفی در پی خواهد داشت.
پس لطفا خوب در مورد چیزهایی که از تجربیات خودتان قرار است بگویید، کارهایی که انجام دادهاید و نتیجهای که از آنها گرفتهاید فکر کنید و به خاطر بیاورید، و بهترینها را گلچین کنید تا هنگام مصاحبه ارائه دهید.
اینجا جایی است که کمی شما را از دیگران متمایز میکند و به جذب شما کمک خواهد کرد. پس خوب فکر کرده و پاسخهایی برای خود لیست کنید و کاملاً واضح و روشن توضیح بدهید ( و سکههای بیشتری برای خود جمع کنید ).
در نتیجه
فراموش نکنید از تجربیات شخصی خود در مورد شغل مورد نظر که در سازمانهای دیگر داشتهاید استفاده کنید.
مطمئناً کارهایی انجام دادهاید که فقط شما در آن لحظه از عهده آن برآمدهاید و پاداشهایی هم دریافت کردهاید، حتماً در موردشان صحبت کنید.
نکته مهم
تاکید میکنم حتما در مورد شغلی که برای مصاحبه میروید و همچنین شرکت یا سازمان مورد نظر تحقیق کنید. حتما لیستی از وظایف خود در آن پست را داشته باشید و بر اساس آن خود را آماده مصاحبه کنید.
خود را هرگز دست کم نگیرید و طبق نصیحت همیشگی صادق باشید و اغراق نکنید. به تواناییهای خود ایمان داشته باشید، چرا که حتما چیزی در خود دیدهاید که الان روی آن صندلی نشستهاید.
3- نقاط قوت و ضعف شما چیست؟
این یکی از سوالات قدیمی در مصاحبهها است، اما هنوز هم کاربرد دارد و گاهی پرسیده میشود. از جمله پرسشهای خلاقانهای است که مصاحبهگر دوست دارد با آن شما را به چالش بکشاند.
شما باید با شناختی که از خود دارید در مورد نقاط قوت و ضعف خود جوابهایی آماده کنید تا در صورت روبه رو شدن با آن، مخصوصاً پرسش در مورد نقاط ضعف، خود را نبازید و بتوانید جواب بدهید.
چرا که ممکن است مصاحبهکننده با سوالهای ریزتر و حاشیهای شما را به گوشه رینگ بکشاند و سر رشته صحبت از دستتان در برود. پس حتماً پاسخ آماده داشته باشید و این سوال را در کوتاهترین زمان جمع کنید.
نکته
هر کسی نقاط ضعفی دارد و برای شرکت مهم است که در رابطه با شغل درخواستی؛ آیا نقاط ضعف شما به روند کار آسیب میزند یا خیر؟
پس حتما در مورد شغل مورد تقاضا تحقیق کنید و با روحیات و شخصیت خود بسنجید، ببیند اصلا این شعل به درد شما میخورد یا خیر.
4- برای یک یا چند سال آینده چه اهدافی دارید؟
این سوال به چشم انداز شما از آینده بر میگردد. کارفرما میخواهد ببیند آیا شما در اهداف بلند مدت خود مایل به پیشرفت و رشد هستید یا نه؟
چرا که اگر شما دنبال پیشرفت خود باشید حتما موجب پیشرفت در شرکت هم خواهید شد.
برای پاسخ به این سوال در مورد آینده خود و برنامههایی که دارید صحبت کنید. سعی کنید با توجه به این که اهداف شرکت را هم میدانید، قسمتهایی که با هدف شما همسو هست را توضیح دهید.
کارفرما متوجه میشود شما برای آینده در آن سازمان چه برنامههایی دارید و تا چه حد موجب پیشرفت سازمان خواهید شد.
5- همکارانتان شما را چگونه توصیف میکنند؟
این یکی از سوالات خلاقانه مصاحبه است، که معمولا مصاجبهگر بسیار هوشمندانه در مصاحبه میپرسد، و برای این مطرح میشود تا به شخصیت و نحوه تعامل شما با اطرافیانتان پی ببرند.
شما باید از تجربههای خود با تیمها و افراد دیگری که به عنوان همکار شما بودند صحبت کنید و نشان دهید که روحیه کارگروهی در موردتان چگونه است.
آیا شما یک فرد مثبت در گروه هستید یا در کارهای انفرادی مناسب هستید؟ پس در پاسخ دادن به این سوال دقت کنید.
حتماً از قبل در مورد خودتان فکر کنید و روحیه کار گروهی را در خود برسی کنید.
6- در شرایطی با محدودیت زمانی قرار گرفتید، عملکردتان چطور بود؟
یک سوال مهم برای سنجش شما در مورد کار مورد تقاضا، اینجا نشان میدهد آیا شما به درد این کار میخورید یا خیر؟
مخصوصاً اگر شغلی را میخواهید که در آن موقعیتهای ضرب العجلی زیاد باشد و یا سرعت انجام کار از خصوصیات ویژه آن باشد.
شما باید در پاسخ به این سوال با توجه به شخصیت خود و دیدی که از آن کار دارید جواب بدهید و با جواب خود نشان دهید که برای آن پست مناسب هستید.
7- جالبترین پروژهای که در تجربه خود روی آن کار کردهاید، چیست؟
این سوال بر میگردد به اینکه شما از چه کارهایی خوشتان میآید؟ از چه کارهایی بدتان میآید؟ نسبت به چه کارهایی بی تفاوت هستید؟
این سوال از دسته سوالات خلاقانه مصاحبه است، که در اصل کارفرما با طرح آن و جوابی که از شما میگیرد، به نتیجهای که میخواهد، میرسد.
برای پاسخ به این سوال شما میتوانید حتی در مورد احساسی که نسبت به انجام یک کار داشتهاید صحبت کنید زیرا باعث درک بهتر کارفرما از شما میشود.
8- موفقیت را چگونه توصیف میکنید؟(یکی از مهمترین سوالات خلاقانه مصاحبه)
هدف از این پرسش چیست؟
چرا مصاحبه کننده باید سوالی بپرسد که برای اشخاص مختلف جوابهای مختلفی دارد؟
مطمئناً دنبال چیزی در شما میگردد، تا با آن شما را محک بزند، مثلاً دنبال اینکه چه چیزهایی به شما انگیزه برای کار بهتر میدهد و یا اولویتهای شما از یک شغل چیست؟
پاسخ به این سوال مشخص میکند، که شما دنبال چه چیزی هستید. آیا حقوق بالا؟ یا به چالش کشیدن خود؟ یا مهارت تازهای میخواهید یاد بگیرید؟
در هر صورت شما با پاسخ به این سوال دارید ذهن خود را برای مصاحبهگر باز میکنید که تا کجا پیش خواهید رفت شاید هدف شما میز مدیریت شرکت باشد.
توجه داشته باشید که پاسخ به این سوال باید تا حد ممکن شفاف و ساده باشد.
بنابراین سعی کنید جوابهای که میدهید بسته به مطالبی که در شرح شغل درخواستی و گفتگویی که تا به حال داشتهاید، در راستای اهداف شرکت باشد تا بتوانید با کارفرما ارتباط ایجاد کنید.
در اینجا هم میتوانید اشاره کوتاهی به موفقیتهای سابق خود داشته باشید و باز هم به هدف شرکت ربط بدهید. یعنی شما میتوانید شرکت را به هدفش نزدیکتر کنید، پس شما شوالیه سوار بر اسب شرکت خواهید بود.
9- اگر همین فردا ۵۰۰ میلیون تومان برنده شوید، چکار میکنید؟
این یکی از سوالات خلاقانه مصاحبه است، که شرکتها گاهی از آن استفاده میکنند. حالا هدف ار مطرح کردن این سوال چیست؟
آنها میخواهند بدانند:
- اگر دیگر به پول نیازی نداشتید، باز هم حاضرید کار کنید.
- ممکن است بخواهند بداند که چطور پولتان را خرج میکنید.
- غافلگیرتان کنند و آرامشتان را بههم بزنند.
- چه قدر نسبت به کارتان اشتیاق و علاقهمندی دارید.
- تصمیمات مالی هوشمندانهای اتخاذ خواهید کرد.
تمام موارد بالا را از پاسخ شما استنباط خواهند کرد آنها دوست دارند از شما بشنوند که به کارتان ادامه خواهید داد، چون نسبت به کارتان اشتیاق و علاقهمندی بسیاری دارید.
همچنین بر اساس نحوه تصمیم گیری برای پولتان متوجه میشوند، که شما مسئولانه عمل میکنید یا نه و آیا به شما میتوانند اطمینان کنند یا نه؟
این سوال گر چه ارتباطی با شغل شما ندارد، اما اگر به آن فکر نکنید و در این شرایط قرار بگیرید، ممکن است به شما استرس بدهد و آرامش و تمرکز شما را بر هم زند. پس حتما راجع به آن فکر کنید.
10- اگر میتوانستید با هر شرکتی کار کنید، دوست داشتید کجا کار کنید؟
با این سوال شما از نظر وفاداری محک خواهید خورد.
چرا که شرکتی که در حال حاضر با آن دارید مصاحبه میکنید، به دنبال این است که شما چه قدر وفادار هستید و آیا اولین اولویت شما هست یا نه؟
اگر در حین پاسخ به این سوال از چند شرکت معتبر سهو نام ببرید. نه تنها کمکی به شما نمیکند، بلکه فضا را تیره میکند و این آلارم را میدهد که در صورت داشتن آن موقعیت شما این شرکت را ترک میکنید.
این یک هزینه اضافی برای شرکت است بنابراین مصاحبهگر خیلی گزینهها را براساس جوابها حذف خواهد کرد.
پاسخ هوشمندانه به این سوال این است که شما نشان دهید این شرکت اولویت اول شما هست. شما با تحقیقات در مورد شرکتهای دیگر این شرکت را انتخاب کردهاید.
چرا که با هدفهای شما هماهنگ است، و نوع کار و سازمانبندی آنرا دوست دارید.
شما اینجا باید اطمینان خاطر بدهید که شما در حال حاضر، در حال مصاحبه برای شغل ایدهال خود در بهترین شرکت هستید.
نتیجهگیری برای سوالات خلاقانه مصاحبه
خب به انتهای این مطلب رسیدیم امیدوارم که در مصاحبههای خود همیشه موفق باشید.
چند نکته مهم در این مطلب را که حتما باید به یاد داشته باشید را در اینجا تکرار میکنم، تا همیشه در خاطر نگه دارید.
برای یک مصاحبه موفق به موارد زیر پایبند باشید:
- در مورد سمت و اهداف و عملکرد شرکت تحقیق کنید.
- در مورد موفقیتها و دست آوردهای خود اغراق نکنید.
- سعی کنید رزومه کاملی از خود ارائه دهید.
- در پاسخ گویی همواره صادق باشید.
- زیاده گویی نکنید و مختصر و هوشمندانه پاسخ دهید.
و در آخر به یاد داشته باشید که همهی هدف این مصاحبه ارزیابی شما برای شغل مورد نظر است و هر چیزی که شما میگویید در این روند اثر گذاشته و شانس پذیرفته شدن و یا نشدن شما را تغییر خواهد داد، پس با آمادگی قبلی و دست پر برای مصاحبه حاضرشوید.
به امید موفقیت
مطالب مرتبط :
حالا که با سوالات خلاقانه مصاحبه و همچنین بهترین سوالات برای مصاحبه آشنا شدهاید بهتر است در مورد مدارک مورد نیاز برای استخدام هم بدانید.
در این مطب هم میتوانید با بهترین مهارتهای که برای استخدام نیاز دارید آشنا شوید و ببیند کدام مهرتها در شما پر رنگتر است و روی آن حساب کنبد.
همان طور که در اینجا با سوالات مهم آشنا شدید، در این مطلب هم راهکارهایی برای موفقیت در مصاحبه به شما میدهیم تا آماده تر باشید.
اگر شما در حال انتخاب رشته هستید( یا کسی در اطرافیان شما در این مرحله از زندگی قرار دارد) توصیه میکنم حتماً مطلب زیر را مطالعه کنید، چرا که تصمیم مهمی در مورد آینده خود میگیرید، پس کمی مطالعه در این رابطه به نظر خوب میآید.
با توجه به مطب بالا شاید دوست داشته باشید در ارگانهای دولتی استخدام شوید، در اینجا ما شما را با بهترین سازمانهای دولتی آشنا میکنیم، که مطالعه آن خالی از لطف نیست.
همانطور که در ابتدای مطلب گفتم، همهی ما تجربیاتی از مصاحبههای شغلیمان داریم و با سوالات خلاقانه مصاحبه روبرو شدهایم.
پس بیایید تا این تجربیات رو در زیر همین پست به اشتراک بزاریم و در موردشون صحبت کنیم شاید نکاتی باشه که بهمون کمک کنه تا در مصاحبههای خود موفق شویم.