05cd561c30ce09371833d5f2a171bd66_1200x628__1___1_-removebg-preview

بیوگرافی وینسنت ونگوک | غمگین‌ترین هنرمند تاریخ

بیوگرافی وینسنت ونگوگ
4.8/5 - (170 امتیاز)

مطالعه این صفحه، نقطه پایان جست‌‌‌‌‌‌‌و‌جو‌های‌ شما درباره بیوگرافی وینسنت ونگوک خواهد‌ بود.

در ادامه با ما همراه باشید زیرا در اینجا می‌‌توانید پاسخ همه‌‌ سوالات خود را درباره زندگی رمزآلود وینسنت ونگوک، نقاشی که گوشش را با تیغ سلمانی برید بیابید.

این نوشته به گونه‌ای است که با روش‌های مختلف (پادکست، ویدئو، فیلم، کتاب، مستند و . . . )، به شکلی روان و در کوتاه‌ترین زمان، ونگوک را که پدر هنر مدرن است، به‌طور کامل به شما معرفی می‌کند.

برای تضمین این‌که در این نوشته هیچ مطلبی را درباره زندگینامه وینسنت ونگوک از دست نخواهید داد، بر روی آیا هنوز به حد کافی درباره بیوگرافی وینسنت ونگوک نمی‌دانید؟ کلیک کنید.

تولد تا جوانی ونگوک

دوران کودکی و نوجوانی

وَنسان وَن گوگ یا وینسنت ونگوگ، در سال 1853 میلادی‌ در آمستردام هلند به‌ دنیا‌ آمد.

او در کودکی فردی آرام و گوشه‌گیر بود. وقتی در 11 سالگی وینسنت ونگوک را به مدرسه شبانه‌روزی فرستادند، دوری از خانواده او را افسرده و منزوی‌تر کرد.

گرایشات مذهبی در بیوگرافی وینسنت ونگوک

وقتی بیوگرافی وینسنت ونگوک را مرور می‌کنیم، با دوران مهمی از زندگی او روبرو می‌شویم که ونگوک جوان، عاشق می‌شود. او پس از این‌که از معشوقه‌اش جواب منفی می‌گیرد، گوشه‌نشین‌تر می‌شود.

این نقطه از زندگی وینسنت ونگوک، جایی است که تمایلات مذهبی در او افزایش پیدا کرد و بدین ترتیب در مدرسه علوم دینی آمستردام به تحصیل و ترجمه انجیل پرداخت.

ونگوک مدتی نیز به عنوان مبلغ دین مسیحیت در بلژیک مشغول بود.

وینسنت ونگوک، نقاش یا دلال آثار هنری

ونگوک در سنین جوانی مدتی به عنوان فروشنده آثار هنری فعالیت کرد، اما طولی نکشید که پی برد به شدت از برخورد مصرف‌گرایانه نسبت به آثار هنری تنفر دارد، بنابراین این شغل را کنار گذاشت.

بیوگرافی وینسنت ونگوک

آغاز زندگی هنری

آیا فکر می‌کنید برای دنبال کردن رویاهایتان دیر شده است؟ لازم است بدانید ونسان ونگوگ که از مشهورترین نقاشان در تاریخ هنر می‌باشد، تا سن 27 سالگی حتی یک نقاشی هم نکشیده بود!

ونگوک زمانی‌ که‌ از طرف خانواده‌اش‌ طرد شد، فقیرتر از آن بود که‌ بتواند لوازم‌ کشیدن نقاشی‌ را تهیه‌‌ کند. در نهایت برادرش؛ تئو که در زندگی ونگوک نقش خیلی مهمی داشت، کمک هزینه برای خریدن اولین لوازم نقاشی را به او داد.

وینسنت ونگوک به‌طور میانگین در هر هفته 4 اثر خلق می‌کرد. او در عمر هنری ده ساله‌اش موفق به خلق 2100 اثر هنری شد.

سبک نقاشی ونگوگ چه بود؟

سبک نقاشی ونگوک، پست امپرسیونیسم یا پسا دریافتگری بود.

منظور از دریافتگری یا امپرسیونیسم، جنبشی هنری است که در فرانسه به راه افتاد.

در این سبک هنری، هنرمند تلاش می‌کند با کمک ضربات پیاپی‌ و شکسته‌ قلمو و به‌کاربردن لخته‌ رنگ‌های‌ تجزیه‌‌شده، ارتعاش تشعشعات نور خورشید را در ذهن انسان تداعی‌ کند و‌‌ دریافت و برداشت مستقیم خود را از آن به‌شکل رویاگونه‌ به‌‌تصویر بکشد. 

پسادریافتگری یا پست امپرسیونیسم، معرف سبک مشخصی از هنر نیست و سبک‌های مختلفی را شامل می‌شود که به سبب اهمیت به صراحت فرم و استحکام ساختار و تاکید بر بیان درونی به کمک رنگ، از سبک امپرسیونیسم فراتر رفته‌اند.

آشنایی ونگوک با جنبش‌های پست امپرسیونیسم به پیشرفت‌اش در حرفه نقاشی سرعت بخشید.

نقاشی در تیمارستان

ونگوک از بیماری‌های روانی مختلفی رنج می‌برد. او بسیاری از برجسته‌ترین آثارش را زمانی که در تیمارستان برای درمان به سر می‌برد، خلق کرد.

از معروف‌ترین نقاشی‌های وینسنت ونگوک که در تیمارستان کشیده‌ شده، نقاشی شب پر ستاره است که هم اکنون در موزه هنر مدرن نیویورک نگهداری می‌شود.

در ادامه می‌توانید تصویر زیبای این نقاشی حیرت‌‌انگیز را تماشا کنید.

نقاشی شب پر ستاره
نقاشی شب پر ستاره ۱۸۸۹ میلادی. محل نگهداری: موزه هنر مدرن نیویورک

بیوگرافی وینسنت ونگوک، خالق تصاویر سلفی

امروزه با وجود دوربین‌های‌ پیشرفته که بر روی اکثر تلفن‌های‌ همراه‌ قرار دارد، ثبت کردن تصاویر سفلی به‌ امری رایج و بدیهی تبدیل شده‌است.

جالب است بدانید که وینسنت ونگوک اولین ثبت‌کننده تصاویر سفلی است.

ونگوک در طول 3 سال از 10 سالی که مشغول نقاشی بود، 43 پرتره از خودش به تصویر کشید.

شاید علت ثبت این تعداد تصاویر سلفی ونگوک این باشد که او به‌خاطر فقر، توانایی پرداخت پول به‌ افراد برای مدل نقاشی شدن را نداشت.

بیوگرافی وینسنت ونگوک؛ نقاشی که گوشش را با تیغ سلمانی برید!

همان‌طور که گفت شد، ونگوک از بیماری‌های مختلف روانی رنج می‌برد. او در دسامبر 1888 میلادی گوش چپش را با تیغ سلمانی برید، سپس او را در بستر و غرق خون یافتند.

درباره‌ اصل ماجرا تردیدی وجود ندارد. همچنین ونگوک دو پرتره‌ از خود نقاشی‌ کرده‌ که در آن دو، تصویر چهره خودش را با گوش باند‌پیچی‌شده کشیده‌ است.

بریدن گوش ونگوگ
پرتره ونگوگ با گوش باند‌پیچی‌شده و پیپ، آرل فرانسه، ۱۸۸۹ میلادی.

اما برای علت بریدن گوش ونگوک تئوری‌های مختلفی وجود دارد که محتمل‌ترین علت، آن است که ونگوک به‌علت بیماری‌های روانی که با آن دست‌وپنجه نرم‌ می‌کرد، مدتی بود که در گوش چپش صداهای تحمل‌ناپذیر می‌شنید.

در نتیجه برای خلاص‌شدن از شر این ماجرا، تصمیم گرفت گوشش را ببرد.

بیوگرافی وینسنت ونگوک
پرتره ونسان ونگوگ با گوشی که باند‌پیچی‌شده، آرل فرانسه، ۱۸۸۹ میلادی.

خودکشی، قتل  یا مرگ طبیعی؟

وینسنت ونگوک در 29 ژوئن سال 1890 میلادی پس از گذراندن سال‌ها فقر و بیماری در سن 37 سالگی درگذشت.

گمانه‌زنی‌ها برای چگونی مرگ ونسان ونگوگ وجود دارد. معمولاً علت مرگ او را خودکشی‌ و یا اصابت گلوله‌ شلیک شده‌ به شکم وی توسط دو نوجوان مست می‌دانند. برای تشریح علت مرگ او می‌توانید ویدئو زیر را نیز تماشا کنید.

 ثمره زندگی 37 ساله‌ی وینست ونگوگ

مهم‌ترین آثاری که ونسان ونگوگ در طول زندگی‌اش بر جای گذاشته‌ است، تابلو‌های نقاشی و نامه‌هایی است که برای برادرش؛ تئو نوشته‌ بود.

نقاشی سیب‌زمینی‌خورها

بیوگرافی وینسنت ونگوک
سیب‌زمینی خورها، سال ۱۸۸۵ میلادی، محل نگهداری: موزه آثار ون گوگ در آمستردام هلند

وینسنت ونگوگ پس از خلق نقاشی سیب‌زمینی‌خورها که از اولین آثار برجسته‌‌ی او می‌باشد، این اثر را به‌همراه نامه‌ای در پاسخ به خدماتی که برادرش؛ تئو برای وی انجام داده‌ بود فرستاد. او در این نامه می‌نویسد:

من تلاشم‌ را کرده‌ام که‌ تأکید کنم، این‌ آدم‌هایی‌ که‌ در نور چراغ مشغول خوردن‌ سیب‌زمینی‌ هستند، با همان‌ دستانی‌ که‌ در ظرف‌ها‌ گذاشته‌اند، زمین را کنده‌اند و بنابراین، این تابلو از کار سخت و این‌که چگونه‌ غذایشان را به دست‌ می‌آورند سخن می‌گوید. قصد من این بود که تأثیری‌ از یک روش زندگی‌ کاملاً متفاوت با زندگی‌ ما انسان‌های‌ متمدن را نشان‌ بدهم.

در واقع ونگوک زندگی ساده‌ای را ستایش می‌کند که اساس آن، رابطه مستقیم انسان با طبیعت است. وی همچنین با خلق این نقاشی می‌خواهد تردید خود را در ارزش‌های بورژوازی و مدرنیته نشان‌ بدهد.

گران‌ترین نقاشی ونگوک

پرترهٔ دکتر گاشه
پرترهٔ دکتر گاشه، ۱۸۹۰ میلادی
  • پرتره دکتر گاشه گران‌قیمت‌‌ترین نقاشی وینسنت ونگوک است.

در این نقاشی، چهره‌ی دکتر پاول گاشه را به تصویر کشیده است. او کسی بود که در ماه‌های آخر زندگی وینسنت ونگوگ از وی مراقبت می‌کرد.

نقاشی پرتره دکتر گاشه در سال 1990 در حراجی نیویورک به قیمت 82.5 میلیارد دلار فروش رفت.

این اثر، سیزدهمین نقاشی گران‌قیمت در جهان است.

  • لازم است بدانید که 4 نقاشی از 30 نقاشی گران‌قیمت دنیا متعلق به وینسنت ونگوک است.
  • این در حالی است که ونگوک در زمان زندگی‌اش، فقط موفق به فروش یکی از نقاشی‌هایش شده بود.
  • وینسنت ونگوک در دو ماه پایانی زندگی‌اش 90 تابلوی نقاشی کشید.

برای تماشای آثار مهم و حیرت‌انگیز وینسنت ونگوگ بر روی لینک زیر اشاره نمایید.

آیا هنوز به حد کافی درباره بیوگرافی وینسنت ونگوک نمی‌دانید؟

  • معرفی فیلم درباره بیوگرافی وینسنت ونگوک
فیلم بیوگرافی وینسنت ونگوک
فیلم بر دروازه ابدیت

بر دروازه ابدیت، نام فیلمی در ژانر زندگینامه‌ای محصول 2018 در آمریکا می‌باشد. این فیلم نامزد جایزه گلدن گلوب شد. زندگینامه‌ وینسنت ونگوگ در این فیلم به‌ صورت دقیقی تصویر‌سازی شده‌ است.

برای تماشای این فیلم بر روی لینک زیر کلیک کنید.

بر دروازه ابدیت

  • مستند بیوگرافی وینسنت ونگوک

در مستند بیوگرافی وینسنت ونگوک، ابعاد مختلف زندگی وی را می‌توانید تماشا کنید. همچنین در این مستند علاوه بر زندگینامه ونگوک، به‌ تحلیل معروف‌ترین آثار وی از نگاه پژوهشگران نیز پرداخته‌ شده است.

  • معرفی پادکست درباره بیوگرافی وینسنت ونگوک

اگر شما یک پادکست‌باز حرفه‌ای هستید، پیشنهاد می‌شود اپیزود 21 پادکست بیوگرافی را که داستان زندگی پرفرازونشیب ونسان ونگوگ را به زبانی شیرین روایت می‌کند از دست ندهید.

برای شنیدن این اپیزود، کافی‌است روی یکی از لینک‌های زیر ضربه‌ بزنید.

  • کتاب در زمینه بیوگرافی وینسنت ونگوک

آیا در بین روش‌های‌ یادگیری، خواندن‌ کتاب را به‌ سایر روش‌ها‌ ترجیح می‌دهید؟ برای کندوکاو بیشتر در زندگی پر معمای وینسنت ونگوک، مطالعه‌ کتاب‌های‌ زیر را به‌ شما پیشنهاد می‌دهیم.

کتاب شور زندگی

کتاب نامه‌های ون‌گوگ

مطالب مرتبط

اگر به خواندن زندگینامه و داستان زندگی بزرگان علاقه‌مند هستید، پیشنهاد می‌شود مطالب خواندنی که در ادامه آورده‌ شده را از دست ندهید.

شما درباره زندگی دکتر حسابی چه می‌دانید؟ مسیر پیشرفت این دانشمند بزرگ، حیرت‌انگیز است.

حتماً نام استیون هاوکینگ به گوشتان خورده و پس از تماشای تصویرش متعجب شده‌اید که چگونه فردی که به‌ شدت از معلولیت رنج می‌برد، توانسته دکترای خود را بگیرد و موفقیت‌های علمی زیادی به‌ دست آورد.

با مطالعه درباره تابلو‌های نقاشی ونگوک، این سوال که “چگونه با هنر نقاشی پولدار شویم” ذهن شما را مشغول کرده؟ آیا به‌دنبال راهی برای پول درآوردن از نقاشی هستید؟ بی‌درنگ مطلب زیر را دنبال کنید.

انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت تحصیلی هنر، همانند روند بقیه مهاجرت‌ها به فاکتور‌های زیادی بستگی دارد. در نوشته زیر، تعدادی از کشورهای مهم در حوزه مهاجرت تحصیلی هنر ذکر شده‌ است.

امیدواریم در معرفی بیوگرافی وینسنت ونگوک موفق بوده باشیم.
به نظر شما چرا ونگوک پس از مرگش به شهرت رسید؟



کانال یوتیوب پادکست رادیو کارنکن
اینستاگرام پادکست رادیو کارنکن

7 دیدگاه برای “بیوگرافی وینسنت ونگوک | غمگین‌ترین هنرمند تاریخ

  1. پرنیان گفته:

    مطلبی جذاب و خوندنی بود. ونگوک واقعا شخصیت عجیبی داشته.جواب سوالاتمو درباره زندگی ونگوک تو این صفحه گرفتم خصوصا مستندی که گذاشته بودید.ممنونم :)))))

  2. نیلو گفته:

    اطلاعات خیلی خوب و جامعی رو در اختیار ما گذاشتید، واقعا عالی بود. ونگوک یکی از هنرمندان موردعلاقه ی من هم هست که باعث شد خوندن این مقاله برام خیلی جالب تر باشه 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *