05cd561c30ce09371833d5f2a171bd66_1200x628__1___1_-removebg-preview

از کارنکن بپرس – سوالات مربوط به فریلنسری

فریلنسر یا آزادکار، کسی است که مهارت و خدمات خودش را بدون تعهد درازمدت به یک یا چند کارفرما ارائه می‌دهد.

فریلنسر به طور رسمی استخدام نمی‌شود و به صورت مستقل، پروژه‌ای و معمولاً دورکاری فعالیت می‌کند.

می‌خواهی بیشتر بدانی؟ مطلب فریلنسر کیست؟ را بخوان تا با تاریخچه و حوزه‌های مختلف فریلنسینگ هم آشنا شوی.

“آزادکاری” همانطور که از اسمش پیداست، محدودیت کمتری نسبت به شغل‌های دیگر دارد. برای فریلنسر شدن، نیازی به کار کردن در مکان و زمان مشخص و یا حتی شخص یا شرکت مشخصی نداری.

حتی درآمد فریلنسری هم محدودیتی ندارد و به مهارت و میزان کار بستگی دارد.

در این مطلب تمامی مواردی را که باید راجع به فریلنسری بدانی گفته‌ایم: مزایا و معایب فریلنسینگ

مانند سایر شغل‌ها، برای فریلنسینگ هم نیاز به دو دسته مهارت است:

  1. مهارت سخت: مهارت تخصصی شما در یک حوزۀ خاص. مثلاً اگر بخواهی یک برنامه نویس فریلنسر شوی، نیاز داری که یک یا چند زبان برنامه نویسی را بلد باشی.
  2. مهارت نرم: داشتن مهارت‌های نرم در آزادکاری خیلی مهم است. توانایی مدیریت زمان و برنامه ریزی، خلاقیت، حل مسئله و … تو را به یک فریلنسر موفق تبدیل خواهد کرد.

در این مطلب راجع به مهارت‌های نرم لازم و ضروری و نحوۀ یادگیری آن‌ها توضیح داده‌ایم: مهارت های فریلنسینگ

گرفتن پروژه و به خصوص پروژۀ اول، یکی از چالش‌هایی است که در فریلنسری به آن برمی‌خوری. در نقشۀ راه پروژه گرفتن به صورت فریلنسری، قدم به قدم می‌گوییم که چطور این مرحله را به موفقیت بگذرانی.

اگر تسلط خوبی به زبان انگلیسی داری، می‌توانی در سایت های فریلنسینگ خارجی عضو شوی و کسب درآمد دلاری داشته باشی. راهنمای کامل کسب درآمد دلاری فریلنسری را اینجا بخوان: درآمد دلاری با فریلنسری

این که کارآفرین شوی، کارمند یا فریلنسر، کاملاً یک تصمیم شخصی است. البته ما هم در یک لایو اینستاگرام مطالبی گفته‌ایم که در انتخابت مفید خواهند بود.

اما اگر بین دوراهی مانده‌ای، باید بیشتر روی شناخت خود و علایقت زمان بگذاری و ببینی چه کاری با روحیات و استعدادهایت سازگارتر است.

در دورۀ طراحی مسیر شغلی کمکت می‌کنیم که راه مناسب خودت را پیدا کنی. این دورۀ آنلاین را از دست نده: دوره طراحی مسیر شغلی

متن اصلی سوال:من حدود ۱۰ سال در شرکت‌هایی سابقه کار دارم و در این مدت در سمت های مختلفی فعالیت کردم در این سالها مطالعات زیادی از مباحث مدیریتی و سافت اسکیل گرفته تا وردپرس و اجایل و داده کاوی و …. داشتم. میدونم که در شرکت های مختلف میتونم مفید باشم ولی مشکلم اینجاست که سمت هایی که قبلا داشتم برای شرکتی دیگه حتی ممکنه تعریف نشده باشه و من هم واقعا نمیدونم چه اسمی روی تجاربم بذارم و برای چه موقعیتی درخواست کار به شرکتی بدم در واقع من خورشتی از تجربیات مختلف دارم ولی شغلم اسم مشخصی مثل توسعه دهنده یا سئو کار یا کارشناس فروش و …. نداره

جواب سوالت را نگرفتی؟ با کلیک روی دکمۀ زیر یک سوال جدید مطرح کن: