همانطور که میدانیم داشتن یک رزومه استاندارد مناسب، شرط اول برای جلب نظر کارفرما است. آیا مهارت های نرم در رزومه برای کارفرمایان اهمیت دارد؟ چقدر اهمیت دارد؟
واقعاً نوشتن مهارت های نرم در رزمه کار سختی است و ترکیب مهارتهای سخت و نرم در رزومه کاری مهم است؛ زیرا تصویری کامل از تواناییها و شایستگیهای شما را به کارفرمایان ارائه میدهد.
در صنایع فنی، مهارت های نرم در رزومه نمی تواند جایگزین نیاز به مهارتهای سخت شود. با این حال، در برابر چندین متقاضی با تواناییهای فنی یکسان، مهارت های نرم در رزومه میتواند به سرعت یک متقاضی را به بالای لیست سوق دهد. پس مهارت های نرم در رزومه راهی بسیار مهم برای تحریک اشتهای مدیران منابع انسانی برای گفتگوی عمیقتر در مصاحبه است.
بنابراین این مهارتهای نرم هستند که به شما کمک میکنند برجسته شوید. پس مهارتهای نرم بخشی جداییناپذیر از هر رزومه شگفتانگیزی است. آیا رزومه شما به اندازه کافی نرم نوشتهشدهاست؟
شما با مطالعه این مطلب، برای نوشتن مهارتهای نرم در رزومهتان، دیگر نیاز به هیج جستوجویی ندارید؛ فقط کافی است این 4 گام معرفی شده را قدم به قدم همراه ما پیش آئید. در انتهای مطلب نیز هدیهای برای شما تدارک دیدهشدهاست.
فهرست:
1. زمین بازی
در ابتدا ما باید زمین بازی خود را بشناسیم.
رزومه ما، زمین بازی ما است. بنابراین شناخت بخشهای مختلف یک رزومه از اهمیت زیادی برخوردار است.
این کار را قبلاً دوستان من در سایت کارنکن انجام دادهاند. پس با مطالعه موارد زیر زمین بازی خود را به خوبی بشناسیم.
لینک زیر درباره بخشهای مختلف یک رزومه صحبت میکند.
و در دو لینک زیر طریقه ساخت زمین بازیمان را فرا میگیریم.
بعد از شناخت و ایجاد زمین بازی، ابتدا باید مهارتهای نرم مورد نیاز خود را پیدا کنیم.
2.پیدا کردن مهارتهای نرم
کارفرمایان و استخدامکنندگان به دنبال چه مهارتهای نرمی هستند؟
برای فهرست کردن مهارتهای نرم مورد تقاضا در رزومه خود، چهار راه قابل اعتماد وجود دارد.
- آگهیاستخدامی
- شرکت یا سازمان
- گوگل
- هوش مصنوعی
پس، قبل از آموختن نحوه نوشتن مهارت های نرم در رزومه ، شما باید مهارتهای نرم مورد نیاز خود را شناسایی کنید.
آگهیاستخدامی
شرح شغل را بخوانید!
مهارت های نرم در رزومه شما تا حد زیادی به شرح شغل بستگی دارد و برخی از شغلها به مهارتهای نرم خاصی نیاز دارند که احتمالاً در شرح شغل ذکرشدهاست.
وقتی شرح شغل را میخوانید، آنچه را که کارفرمای آینده شما بیش از همه برای آن ارزش قائل است متوجه میشوید. پس مهارت های نرم در رزومه خود را با شرح شغل هماهنگ کنید و هر تجربهای را که به موقعیت مورد نظر شما مرتبط نیست حذف کنید.
شرکت یا سازمان
درباره موارد زیر تحقیق کنید تا بهترین مهارتهای نرم را برای اضافه کردن در رزومه خود، درک کنید.
- فرهنگ شرکت
- ارزشهای شرکت
- مأموریتهای شرکت
- سبک و نوع کار سازمان
- محیط شرکت
این درک را در رزومه خود با برجسته کردن مهارتهای نرم مرتبط که با اخلاق شرکت هماهنگ است، منعکس کنید. این کار نه تنها تواناییهای شما را به نمایش میگذارد، بلکه همسویی شما با ارزشها و سبک کاری شرکت را نشان میدهد و شما را به کاندیدای جذابتری تبدیل میکند.
نکته کنکوری
زمانی که به فرهنگ سازمان و نوع کاری که انجام خواهید داد فکر کنید، متوجه می شوید برای هر کارفرما در هر مصاحبهای، کدام مهارتهای نرم در رزومه ما ارزش بیشتری دارد.
تا به اینجا، دو مورد شرح شغل و فرهنگ سازمان را توضیح دادیم. که از شرح شغل و وبسایت شرکت برای پیدا کردن مهارتهای نرم مورد نیاز خود استفاده میکنیم.
در ادامه، درباره چگونه کمک کردن گوگل و هوش مصنوعی برای پیدا کردن مهارتهای مورد نیازمان صحبت میشود.
گوگل
اگر از مهارتهای نرم در رزومه خود مطمئن نیستید، از ابزار جستجوی گوگل استفاده کنید. چرا که این سایتها با وارد کردن عنوان شغل، فهرست مناسبی از مهارتهای نرم مرتبط با شغل مدنظرتان به شما میدهد مانند سایتهای آنلاین SkillSyncer یا Jobscan و غیره. البته در استفاده از این سایتها، نیاز به زبان انگلیسی و قندشکن فراموش نشود.
برخی از این سایتها علاوه بر پیدا کردن مهارتهای نرم مرتبط، با آپلود کردن رزومه خود، آن را برای شما اسکن میکند و به شما اطلاع میدهد که آیا مهارت های نرم در رزومه شما برای صنعت مدنظرتان به خوبی لحاظ گردیده است یا خیر.
هوش مصنوعی
هوش مصنوعی نیز میتواند به تهیه لیست مهارتهای نرم کمک کند.
رزومه و شرح شغل خود را با ChatGPT به اشتراک بگذارید. مهارتهای نرم را، بر اساس عنوان شغل یا شرح شغل به شما میدهد و نحوه نوشتن مهارت های نرم در رزومه برای آن موقعیت را، برای شما ایجاد میکند. سپس نتیجه را بررسی و ویرایش کنید تا با تجربه و کیفیت واقعی شما مطابقت داشته باشد. (روشن کردن قندشکن فراموش نشود)
حال دانستیم که علاوه بر شرح شغل و تحقیق درباره شرکت، میتوان از گوگل و هوش مصنوعی نیز برای پیدا کردن مهارتهای نرم مورد تقاضا، استفاده کنیم.
نکته کنکوری: سفارشی کردن رزومه
رویکرد فوق بر شرح شغل و تحقیقات شرکت متمرکز است. این به این معنی است که شما باید رزومه خود را برای هر موقعیتی که برای آن درخواست میکنید تغییر دهید.
با صرف چند دقیقه اضافی، دقیقا همان چیزی که کارفرما به دنبال آن است، ارائه دهید.
3. مهمترین مهارت های نرم در رزومه چیست؟
دو قانون
دو قانون مهم برای قرار دادن مهارت های نرم در رزومه عبارتند از:
- مرتبط بودن
- کیفیت واقعی شما.
مطمئناً، شما میتوانید از گوگل، لیستی از مهارت های نرم در رزومه خود فهرست کنید. اما اگر این مهارتها با ارزشهای شرکت مطابقت نداشته باشد یا از آن مهمتر، مطابق با تجربه و عملکرد شما نباشد، هیچ لطف و سودی برای شما ندارد. این بدان معناست که مهارتهای نرمی که توضیح میدهید علاوه بر شرط مرتبط بودن، باید منعکسکننده تجربه کاری و یا دستاوردهای شما باشد.
مهمترین مهارت نرم چیست؟
برای من، ارتباطات از راه دور باید در صدر فهرست مهارت های نرم در رزومه ام قرار گیرد. شما نیز باید مهارت های نرم در رزومه تان طبق اولویتهای شغلی شما باشد.
تا به اینجای مسیر، مهارتهای نرم مرتبط را پیدا کردیم.
مهارت های نرم در رزومه ما علاوه بر مرتبط بودن، باید شرط دوم یعنی کیفیت واقعی ما را نیز رعایت کند.
مهارت های نرم در رزومه خود را طبق شرط دوم در سه دسته بررسی میکنیم.
- دسته اول: ابتدای مسیرشغلی
- دسته دوم: مسیر شغلی مشخص
- دسته سوم: قصد تغییر شغل
دسته اول: در ابتدای مسیر شغلی
زمانی که مهارت نرم خاصی نداریم و در ابتدای مسیر شغلی خود هستیم، نحوه نوشتن مهارت های نرم در رزومه برای ما به چه گونه است؟
برای افرادی که اولین تجربه کاری آنها میباشد، مانند دانش آموزان، دانشجویان، فارغ التحصیلان و سایر افراد مهارتهای نرم خود را با ذکر فعالیتها یا نقشهایی که در طول تحصیل خود انجام دادهاید نشاندهید.
بیشتر بخوانید: ۸ تا از مهمترین مهارت های نرم برای دانش آموزان – مهارتهایی برای آینده
به بیان دیگر، به نمونههایی از تجربههای خود فکر کنید که مهارتهای نرم شما را در عمل نشان میدهد و منعکسکننده این تواناییها هستند. مانند:
- رهبری یک پروژه گروهی
- شرکت در انجمنهای دانشجویی
- فعالیتهای داوطلبانه
- سرگرمیها
- برگزاری همایشها و کنفرانسها
- جوایز
- سخنرانی در سمینارها
- و غیره
مثال:
در زمان نوشتن رزومه برای پذیرش دانشگاه با ارائه رزومه تحصیلی خود، توانستم مدیریت یک تیم سه نفره را برای شرکت در مسابقه برنامه نویسی به عهده بگیرم و رتبه دوم را کسب کردیم.
دسته دوم: مسیر شغلی مشخص
متقاضیان با تجربه که مسیر شغلی مشخصی دارند، باید مهارت های نرم در رزومه خود را به طور موثر به نمایش بگذارند.
برای تاکید بر تعهد شما به منظور رشد و توسعه خود، با ارائه گواهینامههایی، یادگیری مداوم در مسیر شغلی خود را برجسته کنید و بر نقاط قوت و دستاوردهای خود تأکید کنید. چرا که تخصص، اعتبار و تاثیر شما را برای آن نقش به نمایش میگذارد.
مثال:
با داشتن مهارت سخنرانی و مهارت کلامی در فروش توانستم بیست درصد میزان فروش بخش نوجوانان آکادمی را افزایش دهم. سه سال بعد از اشتغال، در مسابقه تریبون شرکت نمودم و مقام اول را کسب کردم.
این مثال نشان میدهد حتی با وجود بودن این مهارت های نرم در رزومه تان، شما در حال یادگیری مداوم در مسیر شغلی خود هستید.
دسته سوم: قصد تغییر شغل
اگر قصد دارید شغل خود را تغییر دهید، به رزومهای نیاز دارید که مهارتهای قابل انتقال و دستاوردهای مرتبط به شغل مدنظر شما را به نمایش بگذارد. اما چگونه میتوان یک رزومه تغییر شغل قانع کنندهای نوشت که توجه مدیراناستخدام را جلب کند؟
به عنوان یک تغییر شغل، احتمالاً بیشتر مهارتهای قابل انتقال شما، مهارتهای نرمتان خواهد بود. یعنی اگر در صنعتی که در حال حرکت به آن هستید، فاقد مهارتهای سخت میباشید، تأکید بر مهارتهای نرم بسیار مهمتر است.
به نقشهای قبلی خود فکر کنید. از امتیازات تجربهکاری خود استفاده کنید تا نشاندهید که چگونه مهارتهای نرم شما به موفقیت در نقشهای قبلیتان کمک کردهاست و ارتباط مستقیمی بین تجربیات گذشته خود و مهارتهای مورد نیاز در صنعت جدید ایجاد کنید.
باید هدف رزومه طوری تنظیم شود که نقش جدید مورد نظر را منعکس کند و نشاندهید که چگونه مهارتهای شغل قبلی شما میتواند مشکلات را حل کند یا در زمینه جدید ارزش افزوده ایجاد کند و بر توانایی خود برای انطباق سریع با صنایع جدید تأکید کنید.
علاوه بر این، هر مهارت قابل انتقالی را که دارید مانند مهارت ارتباط مؤثر، حل مسئله یا کار گروهی و غیره برجسته کنید.
بیشتر بخوانید: مهارت های ضروری برای استخدام شدن در لینک بالا 7 مهارت نرم ضروری را که شما با تقویت این مهارتها شانس خود را برای استخدام افزایش میدهید، معرفی کرده است که عبارتاند از: 1. مهارت ارتباطی 2. رهبری 3. تطبیقپذیری 4. مسئولیتپذیری 5. خلاقیت 6. کارگروهی 7. حل مسأله
دو مثال:
یک پرستار ممکن است بتواند از مهارتهای نوشتاری، دانش پزشکی و تواناییهای تحقیقاتی خود برای ایجاد محتوای جذاب و آموزنده برای یک نشریه سلامت و تندرستی استفاده کند.
یک روانشناس میتواند از مهارتهای گوش دادن فعالانه، ارائه راه حل و دانش شخصیتشناسی برای تبدیل شدن به نقش مدیرفروش استفاده کند.
پیشنهاد ما
توصیه میکنیم با رزومهای بروید که مهارتهایی را که با شغل انتخابی جدید همسو هستند را نشان دهد و بر چگونگی ارتباط این مهارتها با آن شغل تأکید کنید.
4. نحوه نوشتن مهارت های نرم در رزومه
چگونه مهارتهای نرم را در رزومه خود بگنجانیم؟
باید چند گام را برای گنجاندن مهارت های نرم در رزومه خود طی کنیم.
این گامها شامل موارد زیر هستند:
- گام صفر: انتخاب فرمت رزومه
- گام یک: اتصال سرنخها
- گام دو: نگو، نشان بده!
گام صفر: انتخاب فرمت رزومه
نحوه گنجاندن مهارت های نرم در رزومه به فرمت رزومه بستگی دارد و فرمت صحیح، به سالها تجربه شما بستگی دارد؛ که به سه دسته تقسیم میشود.
انواع فرمت رزومه:
- قالب زمانی
- قالب عملکردی
- قالب ترکیبی
قالب زمانی
اگر حرفهای و با تجربه هستید، از قالب زمانی استفاده کنید.
مثال:
من در بخش مدیریت منابع انسانی شرکت، هفت سال مشغول به کار بودهام.
قالب عملکردی
اگر تجربهکاری زیادی ندارید یا شکافکاری دارید، قالب عملکردی را در نظر بگیرید.
مثال:
به مدت دو ماه در کلاسهای تقویت مهارت سخنرانی و فن بیان شرکت نمودم و رتبه سوم مسابقه تریبون را به دست آوردم.
مثال بالا نشان میدهد که با وجود مدت زمان کم، عملکرد خوبی را از خود نشان دادهاید.
قالب ترکیبی
اگر متقاضی سطح متوسط هستید، به سراغ فرمت ترکیبی (ترکیبی از قالب زمانی و عملکردی) بروید.
مثال:
در مدت 11 ماهه حضورم در بخش ارتباط کاربری سایت سازمان، به میزان پنج درصد به بهینه سازی سایت کمک کردم.
پس طبق شرایط خود قالبی را انتخاب کنید.
پیشنهاد ما
پیشنهاد ما این است در هر سطحی که هستید، از قالب ترکیبی برای برجسته کردن مهارت های نرم در رزومه خود استفاده کنید.
گام یک: اتصال سرنخها
- از شرح شغل شروع کنید که نشاندهنده مهارتهای نرم مورد نظر است.
- سپس با استفاده از کلمات و عبارات کلیدی مرتبطترین مهارتهای نرم و نحوه ارتباط آنها با موقعیت و شرکت را برجسته کنید.
- علاوه بر این، مهارتهای نرم خود را که باعث دستیابی به اهداف خاصی شدهاست به نمایش بگذارید.
- و در نهایت، با ذکر مواردی که از طریق دورهها آموخته اید یا توسعه دادهاید، لیست خود را تکمیل کنید.
انجام این کارها به شما کمک میکند تا از سایر متقاضیان متمایز شوید و به کارفرمایان نشان میدهد که مهارتهای لازم برای این کار را دارید.
گام دو: نگو، نشان بده!
تقریباً هر کسی میتواند بنویسد که مهارتهای ارتباطی بالایی دارد، اما چگونه میتواند آن را ثابت کند؟
ارزیابی مهارت های نرم در رزومه ما، بر عکس مهارتهای سخت برای کارفرمایان دشوار میباشد و اثبات آن دشوارتر است! پس نگوئید، نشان دهید!
قبل از ادامه مطلب لازم است سوالی را پاسخ دهیم. بهترین مکان برای نوشتن مهارت های نرم در رزومه کجاست؟
بهترین مکان برای نوشتن مهارت های نرم در رزومه کجاست؟
اولین غریزه شما ممکن است این باشد که مستقیماً به بخش مهارتهای رزومه بروید. اما مهارت های نرم در رزومه شما در واقع باید در سراسر رزومه قرار دادهشود، تقریباً در هر بخش رزومه، به روشهای مختلف ادغام شود. پس مکان نوشتن مهارت های نرم در رزومه به این صورت است که مستقیماً در قسمت تواناییها و مهارتها نوشته نشود! چرا؟
به این دلیل که کارفرمایان و مصاحبهکنندگان در پی اثبات این مهارتها هستند، نه اینکه فقط فهرستی از مهارت های نرم در رزومه شما ببینند. پس نگوئید، نشان دهید!
چطور نشان دهیم؟
برای انجام اینکار باید سه نکته را رعایت کنیم.
نکته اول
کارفرمایان مهارتهای نرمی را که در یک دستاورد بهدست میآیند درک خواهند کرد.
- دستاوردهای بهدستآمده از تجربههای شغلی را به صورت فعل عملی نشان دهید.
- فعل عملی را با ارائه مثالهایی از نحوه استفاده مهارتهای نرم خود به نمایش بگذارید.
- آن هم با جزئیات!
- و در صورت امکان با استفاده از اعداد و ارقام.
همانطور که مشاهده کردید، مثالهایی که در قسمتهای قبل بیان شد این نکات را رعایت کرده بودند.
نکته دوم
موارد خاصی را برجسته کنید که در آن تغییرات یا چالشها را در محل کار با موفقیت پشت سر گذاشتهاید.
نکته سوم
میتوانید از کلمات کلیدی و عباراتی استفاده کنید که با لحن و سبک آگهی شغل مطابقت دارند. به عنوان مثال، اگر در شرح شغل از کلماتی مانند پویا، نوآورانه یا فعالانه استفاده شده است، باید از این کلمات برای توصیف مهارت های نرم در رزومه خود استفاده کنید.
نکته کنکوری
باید استفاده از اصطلاحات خودارزیابی مانند «عالی» یا «خوب» برای توصیف مهارتهای نرم خود اجتناب کنید، زیرا آنها ذهنی هستند و قابل تأیید نیستند.
بنابراین مهارتهای نرم خود را به شکلی ساختاریافته و به یاد ماندنی برجسته کنید. این کار نه تنها تواناییهای شما را به نمایش میگذارد، بلکه به کارفرمایان تصویر واضحی از نحوه به کارگیری این مهارتها در شرکتشان نشان میدهد.
پس آموختیم که نحوه نوشتن مهارت های نرم در رزومه این است:
- مهارت های نرم در رزومه ، علاوه بر مرتبط بودن با عنوان شغلی، باید شرط دوم یعنی کیفیت واقعی ما را رعایت کند.
- نحوه توصیف مهارت های نرم در رزومه مان از طریق دستاوردها و معیارهای کمی آوردهشدهباشد.
هنر ما نشان دادن مهارت های نرم به صورت خلاقانه است!
نکته کنکوری
مهارتهای نرم شما باید دقیق باشد و مثالهایی برای پشتیبانی از آنها ارائه شود. میتوانید مطمئن باشید که یک کارفرما در مورد آنها سوال خواهد کرد.
در طول مصاحبه شما باید بتوانید استخدامکنندگان را با داستانهای خود تحت تاثیر قرار دهید. صحبت کردن در مورد مهارتهای نرم دشوار است. بنابراین فقط با قویترین مثالهای خود پیش بروید.
5. ختم کلام
- شرح شغل را مطالعه کنید و ببینید کدام مهارت های نرم در رزومه شما به شغل کمک می کند.
- دستاوردهای خود را توصیف کنید تا مهارت های نرم در رزومه شما برجسته شود.
- مهارتهایی را برجسته کنید که در آن دیگران برای مطابقت با مهارتهای نرم شما تلاش می کنند.
- مطمئن شوید که داستانهای قانع کنندهای برای مصاحبه آماده کردهاید.
توصیههای این وبلاگ را دنبال کنید تا دعوتنامههای مصاحبه شما وارد شوند.
نکته کنکوری
چگونه میتوانم مهارت های نرم در رزومه خود را در طول مصاحبه شغلی نشان دهم؟
در رزومه، مهارتهای نرمی را از طریق نمونههایی از دستاوردهای کاری خود نشان دادید.
در طول یک مصاحبه شغلی، شما این شانس را خواهید داشت که نحوه دستیابی به دستاوردهای خود را توضیح دهید.
به یاد داشته باشید، کلید نشان دادن مهارتهای نرم خود در طول مصاحبه شغلی، ارائه نمونههای خاصی از نحوه استفاده از آنها در تجربیات کاری قبلی است.
هدیه ما به شما
اگر تا به حال برای گرفتن شغلی اقدام کرده باشید، حتما قبول دارید که استخدام شدن، تنها مربوط به داشتن مهارتهای شغلی نیست. عوامل زیادی دست به دست هم میدهند که شما به شغلی که میخواهید برسید. پس دیدن آموزش اصولی برای استخدام شدن را بیش از این پشت گوش نیندازید!
چگونه استخدام شویم؟
دوره “چگونه استخدام شویم” در 8 بخش مختلف فقط با 5 ساعت آموزش، شروعی ساده و سریع برای استخدام شدن شما است. این دوره تمام پیشنیازهای قبل و حین ورود به شغل اول را به شما میگوید، از شبکهسازی و اعتمادبهنفس گرفتهاست تا نحوه رفتار در زمان مصاحبه و نوشتن رزومه کاری.
- با رعایت آموزشها، رزومهات را ماندگار کن!
- و نگران حاضر شدن در جلسه مصاحبه نباش!
- ما اینجا هستیم تا در تمام لحظات روزهای اول در شغل اولت کنارت باشیم؛ پس از الان به فکر باش و با کارنکن همقدم شو!
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد دوره به لینک زیر مراجعه کنید و با پشتیبان دوره ارتباط برقرار کنید.
دریافت هدیه
نگران قیمت دوره هم نباش!
با وارد کردن کد موجود در لینک زیر “20 درصد تخفیف ویژه” از ما بگیرید؛ این کد متعلق به شما است و فروش ویژه دوره با این کد تخفیف دائمی است.
اگر اکنون به دنبال استخدام شدن نیستید، میتوانید این دوره را به عنوان هدیه به عزیزانتان پیشکش کنید. چراکه استخدام شدن در شغل مورد علاقهشان چند قدم با آنها فاصله دارد.
چهار گام اساسی برای نوشتن مهارت های نرم در رزومه :
- گام صفر: شناخت زمین بازی
زمین بازی ما، رزومه ما است که باید به خوبی با آن آشنا باشیم. - گام اول: پیدا کردن مهارتهای نرم
برای پیدا کردن مهارتهای نرم مورد نیاز، چهار راه وجود دارد که در متن به تفصیل آنها را توضیح دادهایم. - گام دوم: مهمترین مهارتهای نرم برای ما
بعد از گام اول، ما باید مهمترین مهارتهای نرم را طبق دو قانونِ، مرتبط بودن و کیفیت واقعی، گلچین کنیم. - گام چهارم: نحوه نوشتن مهارت های نرم در رزومه
در گام آخر باید مهارتهای نرم را در رزومه ننویسیم!
بله درست خواندید.
نباید مهارتهای نرم را در رزومه فقط فهرست کنیم بلکه باید نشاندهیم!
مطالب مکمل:
ارسال رزومه
بعد از نوشتن مهارت های نرم در رزومه ، نیاز است بدانیم چگونه رزومه خود را به دست کارفرمایان برسانیم.
لینک زیر کمک می کند با رعایت 13 مورد رزومه خود را به مقصد برسانید.
چگونه رزومهمان را برای شرکت های خارجی ارسال کنیم؟ لینک زیر به ما آموزش میدهد چگونه به شرکتهای خارجی رزومه بفرستیم!
چگونه میتوانیم برای شرکتهای نفتی رزومه بنویسیم؟ مقاله زیر این مهم را به ما آموزش خواهد داد!
رزومهنویسی سه رشته
سایت کارنکن، برای سه رشته زیر به صورت اختصاصی و جداگانه طریقه نوشتن رزومه را آموزش داده است.
- رشته روانشناسی
- رشته حسابداری
- رشته کامپیوتر
رشته روانشناسی
لینک زیر آموزش رزومهنویسی برای رشته روانشناسی میباشد:
رشته حسابداری
با کلیک بر لینک زیر اطلاعات مناسبی برای نوشتن رزومه برای رشته حسابداری به دست خواهیدآورد:
رشته کامپیوتر
آیا میدانید برای نوشتن رزومه رشته کامپیوتر چند قدم لازم است؟
دعوتنامه:
شما را به یک دورهمی دوستانه دعوت میکنیم.
تجربههای شخصی خود را در زمینه مهارت های نرم در رزومه، با ما به اشتراک بگذارید.