سلام، به اولین قسمت از برنامهی آشپزی با کارنکن خوش اومدید. تو این برنامه قراره با هم یک سالاد استارتاپی درست کنیم.
خوردن این سالاد برای هر کسی که به دنبال راه انداختن یه کار و کاسبی تازه و نوپاست واجبه.
این شما و این: کتاب سالاد استارتاپی 🤗
این روزا، توی دنیایی زندگی میکنیم که با تعداد زیادی از استارتاپها احاطه شده. این استارتاپها که روزبهروز هم تعدادشون بیشتر میشه؛ نقش مهمی توی زندگیهامون پیدا کردن.
توی همچین دوره و زمونهای اگر میخواین از قافله عقب نمونین، باید بدونین چطوری و از کجا شروع کنین. برای همین میگم خوندن این کتاب براتون ضروریه.
توی این مطلب کتاب سالاد استارتاپی رو به صورت کامل معرفی کردم و با خوندنش متوجه میشین که این کتاب به دردتون میخوره یا نه؟ اگر آره، لینک خریدش از طاقچه رو براتون گذاشتم تا کارتونو راحت کرده باشم و در انتها مطالبی رو بهتون پیشنهاد کردم که خوندنشون جالبه.
فهرستی از مطالبی که توی این پست میخونین؛ آماده کردم تا با کلیک روی هر بخش، مستقیم به همون بخش برین!
- با چی شروع کنیم؟
- اول سالاد بعد استارتاپ
- مواد تشکیلدهندهی سالاد استارتاپی
- سالاد استارتاپی به مزاج کی خوش میاد؟
- مطالب مرتبط
قبل از اینکه بریم سراغ درست کردن این سالاد خوشمزه، سری به مطلب استارتاپ چیست؟ بزنین تا بهتر با مفهوم استارتاپ آشنا بشین؛ چون حالا حالاها باهاش کار داریم.
با چی شروع کنیم؟
نویسندههای کتاب سالاد استارتاپی، مهدی زیودار و مهدی غفوری یزدی، دوتا سرآشپز کاردرست ایرانی یا بهتر بگم دوتا استارتاپر خفن هستن.
اونها معتقدن؛ همونطور که بهتره غذارو با یه پیشغذای خوب شروع کنیم، چیزهایی هستن که لازمه قبل از راهاندازی یک کسبوکار جدید اونها رو بدونیم.
سالاد استارت آپی، یه سالاد معمولی نیست. برای تهیه این سالاد از بهترین مواد اولیه استفاده شده. یعنی چی؟
یعنی برای نوشتن یا بهتر بگم؛ درست کردن این سالاد تحقیق گستردهای صورت گرفته و از بهترین منابع علمی ایرانی و خارجی استفاده شده تا کتابی به دست بیاد که به خیلی از سوالاتی که اول راه شروع کسبوکار براتون پیش میاد جواب بده.
بیشتر بخوانید: درآمد استارتاپ های ایرانی
اول سالاد بعد استارتاپ
جمعیت جوون و تحصیلکردهی ایران و استفادهی زیاد از اینترنت، از دلایلی هستن که باعث محبوبیت کسبوکارهای نوپا شدن.
اگر همین الان سری به گوگل بزنین و کلمهی استارتاپ رو سرچ کنین با هزارتا تعریف مختلف از این کلمه روبهرو میشین.
کتاب سالاد استارتاپی با اشاره به همهی اون تعاریف، تعریفی ساده و کامل رو از استارتاپ ارائه میده و به نقشی که ایترنت و تجارت الکترونیک توی پیشبرد کسبوکارها و رشد اونها داره میپردازه.
این کتاب از معدود کتابهای ایرانی در زمینهی کسبوکارهای نوپا است و سال 98 موفق شده عنوان «بهترین کتاب حوزه کسبوکار و کارآفرینی» رو به دست بیاره.
بیشتر بخوانید: مدل مالی استارتاپ | تعریف، کاربردها و انواع آن
مواد تشکیلدهندهی سالاد استارتاپی
کتاب سالاد استارتاپی از هفده بخش تشکیل شده و توی هر بخش به تمام مفاهیمی که دونستنشون برای شروع هر کسبوکاری لازمه، پرداخته شده.
این بخشها عبارتند از:
- استارتاپ چیست
- مقدمات استارتاپداری
- انتخاب ایده
- شاخصهای ارزیابی ایده
- تیم در کسبوکارهای نوپا
- طراحی، لانچ و توسعه محصول
- نامگذاری و برند
- گزارههای فنی در استارتاپ
- مدلهای کسب و کار
- ورود به بازار
- شاخصهای کلیدی عملکرد
- بازاریابی دیجیتال
- چرخش
- تأمین سرمایه در استارتاپها
- سرمایه خوب، سرمایه بد
- شکست و موفقیت در استارتاپها
- جعبه ابزار استارتاپی
بیشتر بخوانید: انواع سرمایه گذاری در استارتاپ ها
سالاد استارتاپی به مزاج کی خوش میاد؟
مهدی زیودار و مهدی غفوری یزدی، نویسندههای کتاب سالاد استارتاپی میگن اگه رویای راه اندازی کسبوکار رو توی سرتون میپرورونید و نمیدونید از کجا شروع کنید سالاد استارتاپی کتابیه که لازمش دارید.
پس منتظر چی هستین؟ میتونید همین الان از طریق لینکی که براتون میذارم به سایت طاقچه برید و نسخهی الکترونیکی کتاب سالاد استارتاپی رو خریداری و نوشجان کنید.
بیشتر بخوانید: استارت آپ خانگی | ایدههای پولساز زیر سقف خانه شما
مطالب مرتبط
حالا که سالاد استارتاپی خوشمزهتونو نوش جان کردین؛ وقتشه که وارد دنیای بزرگ کسبوکارهای نوپا بشید. اتفاقات هیجانانگیزی توی این دنیای تازه در انتظارتونه که بعضیهاشون اینجان، توی مطالبی که من لینکشونو براتون گذاشتم.
بخونیدشون و سفر شگفتانگیزتونو شروع کنین.
سالاد استارتاپی یکی از هزاران کتابیه که توی این زمینه منتشر شده، اگر دوست دارین باز هم در این حوزه مطالعه داشته باشید؛ این مطلب 15 تا از بهترین کتابهای استارتاپی رو بهتون معرفی میکنه:
بعد از شروع کسبوکارتون و ورود به بازار حتماً به فکر ثبت شرکت خودتون میافتید. اما قبل از هر اقدامی توصیه من به شما خوندن این مطلبه که به خیلی از سوالاتی که ممکنه توی ذهنتون باشه؛ جواب میده.
تا حالا به اهمیت تشکیل تیم توی استارتاپ فکر کردین؟ توی این مطلب به تیمهای استارتاپی، ویژگیها، اعضا و… پرداخته شده.
بیل اولت استاد دانشگاه امآیتی، کارآفرینیه که کسبوکارهای نوپا زیادی رو برای رسیدن به موفقیت هدایت و راهنمایی کرده. اون تجربیاتشرو توی کتابی به نام راهاندازی کسبوکار با مخاطبینش درمیون گذاشته. توی این مطلب دربارهی این کتاب میخونین:
امیدوارم این مطلب، شما رو یک قدم به راهاندازی کسبوکارتون نزدیکتر کرده باشه. دونستن نظرات شما برام مهمه، پس لطفاً برام کامنت بذارید و بگید که نظرتون دربارهی کتاب سالاد استارتاپی چیه.
این خفنترین برنامهی آشپزیای بود که دیدم
نویسنده این مطلب به طرز فوقالعادهای کتاب رو توضیح دادن، جوری که تصمیم دارم حتما مطالعهش کنم! ممنون!